Speltips

Speltips MTK - Debrecen

Sport: Välj sport Spelstopp: 2012-05-01 18:00 Spela här

Speltips MTK - Debrecen
Land: Ungern Liga: Ungerska Cupen
Odds: 1,80 Speltips: 2
2012-05-01 18:00 MTK - Debrecen 2 1,80 SirMattBusby

Grattis till er som ryggade dubbeln i lördags till fina 4 ggr pengen.

Men nu ska vi till huvudstaden Budapest för cupfinal. I finalen så möts huvudstadslaget MTK som ligger i den näst högsta serien emot Debrecen son leder den högsta serien. För att vara tydlig här så är det väldigt stor skillnad i mellan botten och toppen i den ungerska fotbollen. Nu senare år har Debrecen tagit över den ungerska fotbollen med 5 ligasegrar på de 7 senaste åren, de har även varit med ute i Europa och skaffat sig rutin där. Men nu till själva matchen.

Debrecen leder den hösta serien med 5 poäng över tvåan ETO. Debrecen som i semifinalen slog ut seriekompanjonerna Ujpest med enkla 5-2. Förra året i den ungerska cupen så satsade man inte alls, då man la ner den mesta energin på Europa spelet. Men så ligger det inte till i denna säsongen, då de vill ta tillbaka titeln efter de senaste vann cupen 09/10. Inför denna matchen så kommer man starta med anfallsparet Bodi och den vasse Coulibaly som leder skytteligan.

MTK som förra året åkte ner i från den högsta serien, har nu tagit sig i kragen och leder andra serien stort med 15 poäng. Och har nu mycket imponerande tagit sig till cupfinal med att slå ut ett annat storlag Videoton i semifinalen med 3-2. Men kan tillägga inför den finalmatchen att deras bästa målskytt Tischler är avstängd, han har varit deras bästa målskytt nu två år i rad!! vilket är ett stort avbräck! De har också deras mittfältare Nikhazi (20/6) avstängd, vilket är ett avbräck det med.

Kan också tilläggas även om matchen spelas i samma stad som MTK (inte samma arena) så ska Debrecen vinna detta! Det ska vara klasskillnad i mellan dessa lagen här. Och det blir bara svårare för MTK också med sina stora avbräck!

Kommentera gärna vid rygg eller såikt!

Lycka till!

SirMattBusby - 01 Maj, 2012, 12:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
samppa - 2012-05-01 17:10:22

oddset sjunker sakta men säkert

är med på denna

tack