Speltips: Cardiff - West Ham

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-05-03 20:45
Land: England
Liga: Play Offs
Odds: 2.10/1.85
Tips: Över 2.5/Both teams
Inget att hyckla om, jag tänker redan en hel del på matchen och varför då inte skriva lite om den också? Det är två dagar kvar och alla fjantiga Manchester-derbyn är nu bortglömda, nu är det mer väsentliga saker än ligatitlar att spela om. Klubbars framtid står betydligt mycket mer på spel än vad som var fallet igår i Manchester.

Okej, så här: 4, 2, 1, 2, 2, 4, 1, 2. Vad är det för sifferkombination? Mats Strandberg som läser den rätta lottoraden? Nej det är antal mål som West Ham har gjort på bortaplan i sina senaste åtta matcher.

West Ham slog denna säsong ett nytt klubbrekord för antalet segrar på bortaplan, man har varit exakt lika oväntat övertygande på bortaplan som man har varit oväntat undertygande (jag vet att det är ett ord som blir rödmarkerat i word så det bara skriker om det men jag tyckte det var stilistiskt trevligt helt enkelt) på hemmaplan.

Cardiff slutade med målstatistiken 66 gjorda och 53 insläppta medan West Ham slutade på hela 81 gjorda och 48 insläppta i grundserien. Den första matchen kan bli knepig för West Ham men det fina facit man har på bortaplan samt faktumet att man gör bäst i att gå för ett eller ett par bortamål samt att man förmodligen kommer vara relativt spelförande gör att jag går in stenhårt på överspelet.

Detta både med uppbackning av att West Ham är oerhört målglada framåt men också att man har förtvivlat svårt att hålla nollan bakåt. Man har bara hållit nollan i en av de fem senaste matcherna trots att man stundom stött på både dåliga och tabellmässigt avsågade lag. Det ska nog mycket till för att ett Cardiff med en del offensiva kvalitéer inför en hemmapublik i extas inte ska kunna få in en boll bakom skakige men ack så sympatiska Rob Green.

Det höga oddset (som eventuellt kommer sänkas) på överspelet är förmodligen baserat delvis på att de första mötena i dubbelmöten likt dessa tenderar att vara lite tillknäppta och målsnåla, men jag ser faktiskt ingenting som talar för det i denna drabbning om jag ska vara ärlig. Cardiff vill givetvis ha med sig ett bra resultat till returen och gå för minst ett mål och West Ham kan omöjligt lita till sitt katastrofala hemmaspel utan måste gå framåt redan i första mötet. Visst, ett 0-0resultat vore bra för Cardiff men man kommer inte klara av att hålla nollan och säg att det skulle stå 1-1 istället, ja då gör faktiskt Cardiff bäst i att försöka hitta ett 2-1 mål snarare än att sitta tillbaka på ett kryss som innehåller ett insläppt mål på hemmaplan.

Reken läggs upp relativt tidigt (två dagar innan match) med hänsyn både till att jag som sagt redan nu funderar en hel del på matchen men också för att jag ville nypa och dela med mig av det fina oddset innan det eventuellt sänks. Därför inga startelvor presenterade som jag brukar men från West Ham kan jag iaf låta meddela att det ser bra ut på skadefronten samt att bärande spelare (Cole, Nolan) plockades av tidigt i senaste matchen när den artade sig att vara betydelselös för att vara fräschare nu när det är på riktigt jävla allvar.

Över 2.5 finns i skrivande stund till 2.10 på Ladbrokes.
Both teams to score finns till 1.85 på bet365.

COME ON YOU IRONS!

Lycka till lads!
  Cardiff - West Ham
Spela på Speltips Cardiff - West Ham
RalleArvid - 1 Maj 2012 - 13:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
RalleArvid - 2012-05-01 13:40

Ja, 1.85 känns riktigt bra och stannar nog inte så högt länge till. Såg också att de flesta andra låg under 1.70.

dr.j - 2012-05-01 13:20

de flesta andra bolagen ligger betydligt lägre med oddsen...1,64 på betsafe bla.

dr.j - 2012-05-01 13:17

följer dig på båda gör mål, kan inte se att west ham skulle gå mållösa härifrån. cardiff på hemmaplan brukar också vara en garanti för mål. bra odds, tackar för tipset...


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Stoke - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1
2.17
16:00  Barnsley–Hull
Fotboll - Championship - 1
2.90
16:45  Lopp 6 Bula Bula Am
Trav - Örebro - Plats
2.35
18:30  Valencia - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.00
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming