Speltips Bolton - Tottenham

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-05-02 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.91
Speltips: 2
Spela på Speltips Bolton - Tottenham
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på 2
Okej, så här: jag vet hur ”dodgy” det kan vara att spela mot ett lag som slåss för sin existens i slutet av säsongen, i synnerhet på bortaplan. De har ofta förmågan att lyfta sig ett par snäpp och verkligen med hjälp av inställning se till att greja klassiska fall som går under den slitna men ofta så sanna klyschan ”motivation slår klass”. Idag ser jag dock inte hur så ska kunna bli fallet:

Tottenham spelade, mot ett lag som slåss för sin existens, förra matchen FANTASTISK fotboll. Den huvudsakliga anledningen till att man hamnade i en svacka (Harry for England-gate) är en gång för alla helt bortblåst, även att den redan innan var avskriven tack vare mitt inside-information-blogginlägg häromveckan.

Tottenham är minst lika motiverade som Bolton och matchen betyder i många aspekter lika mycket för dem om inte mer. Om Bolton ramlar ned i Premier League får man fortfarande ekonomiskt stöd under en period och får se sig själva med goda möjligheter att ta sig upp igen inom kort, om Tottenham missar Champions League kan det ärligt talat få mer fatala konsekvenser för klubben än vad fallet blir för Bolton om man åker ner. Det finns åtskilliga exempel genom historien på klubbar som spelat i Champions League, kalkylerat med Champions League, missat Champions League och sedan fullständigt raserats.

Bolton har vunnit en av sina senaste fem Premier League-matcher och de har inte hållit nollan på sina senaste tolv matcher. Man har vunnit två av sina senaste sex hemmamatcher i ligan och man har vunnit fler bortamatcher än hemmamatcher denna säsong. Bara redan nedflyttningsklara Wolves har släppt in mer mål på hemmaplan än Bolton.

Mycket talar faktiskt historiskt sätt för en tuff uppgift för Tottenham, man har haft det väldigt tufft på Reebook genom åren, man har haft stora problem med målskyttet på bortaplan på senaste och man har dessutom inte vunnit på bortaplan på en evighet känns det som. Det är alltså en del som kanske talar för Bolton eller kryss om man ser till statistik och form men jag vill mena att det jag såg av Tottenham senast och det faktum att man är tvungna att vinna matchen, (i ärlighetens namn kan Bolton fortfarande greja sin tabellsituation med ett kryss eller även en förlust ikväll) för att det här ska vara en tvåa. Min magkänsla tror stenhårt på Tottenham ikväll, oddset är okej men jag förstår om jag får många mothugg för denna rek och dessa är jag beredda att ta.

I Bolton finns frågetecken för Steinsson, Pratley och framförallt viktiga Reo-Coker. Tottenham har även de en del frågetecken, bland annat på Saha, Lennon och Parker, alla dessa är dock eventuellt benägna till att kunna starta och Tottenham har dessutom en mycket bredare trupp.

Bolton:

Bogdan
Boyata, Ream, Wheater, Ricketts
Eagles, Reo-Coker, M Davies, Petrov
K Davies, Ngog

Tottenham:
Friedel
Walker, Kaboul, King, Rose
Lennon, Sandro, Modric, Bale
Van der Vaart
Adebayor

1.91 för raka 2:an på Ladbrokes.

Lycka till lads!

Spela på Bolton - Tottenham hos Ladbrokes
Spela nu
RalleArvid - 2 Maj 2012 - 10:49
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Miracle - 2012-05-02 19:39

Chelsea FC :-) Hoppas på det värsta för Redknapp ikväll haha

Pettson - 2012-05-02 14:15

instämmer med linkan. tack för en välskriven rygg eller rek men rygg funkar också :)

RalleArvid - 2012-05-02 11:55

Ja, jag blev lite orolig när jag tog del av all Tottenham-fientlig statistik som ju faktiskt råder just på bortaplan och mot Bolton, men precis som du säger. Om man bara kan lira på 75-80% av vad som var fallet senast rent kvalitativt så ska det nog faan tillochmed kunna bli -hcp 1.5 seger för Spurs.

Linkanpooö - 2012-05-02 11:29

Tack för reken arvid! Blir rygg utan att tveka! spelar dem som senaste så ska de inte va några problem..

/1-3?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: