Speltips

Speltips Åtvidaberg-Häcken

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-02 19:00 Spela här

Speltips Åtvidaberg-Häcken
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.00 Speltips: BKH ö 1.5 mål
2012-05-02 19:00 Åtvidaberg-Häcken BKH ö 1.5 mål 2.00 mr_england

Spel 1: Häcken gör över 1.5 mål – odds 2.00 bet365
Spel 2: Waris Majeed gör mål i matchen – odds 3.40 Unibet

Jag fortsätter tjata om Häcken. Ett lag som absolut kan vinna allsvenskan den här säsongen om de bara får lite bättre ordning på försvarsspelet.

Häcken har allsvenskans i särklass bästa offensiv och därför står jag alltid inför ett dilemma då jag ska reka Häcken. Ska jag fokusera på Häcken att vinna matchen eller Häcken att göra över 1.5 mål? Inför den här matchen ger en Häcken-vinst ett något högre odds än Häcken att göra minst två mål. Då Häcken normalt inte är något lag som vinner med 1-0 väljer jag över 1.5 mål den här gången. Då kan jag även sätta mitt spel om matchen slutar oavgjort eller om Häcken förlorar.

Åtvidaberg fick en kanonstart på årets säsong. Nu är de dock tillbaka i verkligheten och Åtvidaberg kommer garanterat vara ett av de lag som kämpar för sin allsvenska existens i oktober.

I de första sex omgångarna har Åtvidaberg släppt in 1.83 mål per match och Häcken gjort 2.16 mål per match. Det är väl ingen statistik som varken talar för eller emot mitt spel. Det som talar för mitt spel är att Häcken alltid skapar många chanser och om de bara blir lite mer effektiva kommer de göra ännu fler mål. Jag gillade även Peter Gerhardssons inställning då han sa att de gav bort matchen mot IFK Göteborg då de blev passiva i andra halvlek och bara ville försvara sin ledning. Det måste de undvika framöver och därför är det full fart framåt som gäller under 90 minuter. Anfall är bästa försvar.

Då Åtvidaberg är ett mer offensivt än defensivt lag talar det för att Häcken kommer får större ytor ikväll än vad de tidigare fått på bortaplan. Jag tror det kommer passa Martin Ericsson, Rene Makondele, Waris Majeed mm perfekt och jag skulle bli förvånad om Häcken inte gör två mål ikväll då de är ett mycket bättre lag än Åtvidaberg och väldigt starka offensivt. Det är inte Häckens stil att backa hem och rädda poäng. De har försökt det en gång tidigare i år, då blev det förlust, och Gerhardsson vill undvika det till varje pris.

Häckens stora stjärna Waris Majeed inledde säsongen med att göra 4 mål på de tre första matcherna. Sedan dess har han skapat och missat massor av chanser. Han har dock sett livsfarlig ut i varje match och med sin extrema snabbhet är han alltid ett hot. Jag blev lite förvånad över att han blev utbytt senast då han inte gjorde en dålig match men Gerhardsson kanske bara ville göra en markering för att väcka upp honom inför kommande matcher. Det går heller inte att klandra Gerhardsson då Häcken avgjorde matchen till slut.

Med tanke på vad Waris Majeed visade i början av säsongen och på alla de chanser han skapat och missat på slutet så måste han bara göra mål snart igen. Jag kan därför inte låta bli att spela honom som målskytt i den här matchen. Det blir därför två spel.

Spel 1: Häcken gör över 1.5 mål – odds 2.00 bet365
Spel 2: Waris Majeed gör mål i matchen – odds 3.40 Unibet

mr_england - 02 Maj, 2012, 16:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Starfido - 2012-05-02 17:08:17

Mycket bra rek! Rygg