Speltips: Blackpool - Birmingham

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-05-04 20:45
Land: England
Liga: Play-Offs
Odds: 2.45
Tips: 1
bet365 livestreamar matchen.

Jag tycker att trots att spelet inte gick in i går var jag spot-on. Oerhört märkligt att båda mina spel (båda att göra mål och över 2.5) inte gick in. Både sett till matchbild men framförallt sett till klara målchanser. Ikväll är det den andra första semifinalen och jag är mer aggressiv idag och försöker hitta ett 1X2-spel istället med tanke på det fina oddset.

Blackpool har nämligen liksom inga spärrar. Man kör på och man kommer definitivt försöka gå för en seger på hemmaplan. Det finns i klubbens DNA via Holloway som i sin tur förmedlar det ned till spelarna.

Blackpool såg dessutom länge ut att missa play-off-platsen, man är trots at man nyligen var i Premier League en klubb som har mycket mer att vinna, och är i en situation där man redan kan känna sig nöjda med säsongen till skillnad från Birmingham. Blackpool är vidare inte jättesugna på att anlända till Birminghams borg för en retur utan ett positivt resultat i bagaget då man har smärtsamma minnen från senaste mötet där (förlust med 3-0).

Birmingham har mer krav på sig och omges dessutom av besvärliga rykten som gör gällande att deras skickliga tränare Chris Hughton är favorit att ta över West Brom nu när Hodgson har blivit Englands förbunskapten. Och jag behöver knappast gå in närmare på exempel som har påvisat hur negativt sådana rykten kan påverka en klubb. Jag menar, fråga alla Tottenham-fans.

Blackpool har sju raka utan förlust på hemmaplan, på dessa matcher har man fyra segrar och man har gjort i tur och ordning 1, 3, 3, 3,1 ,1 och 4 mål. Oerhört imponerande med tanke på att bland annat Leeds, Burnley och Southpamton har stått för motståndet.

Birmingham har visserligen också formtoppat en smula och varit stabila på bortaplan, men här hittar vi även klara förluster (3-1 och 4-1) mot Leicester och Portsmouth och man har inte alls haft lika tufft schema som Blackpool till och över grundserie-mållinjen.

I Blackpool kan Bednar göra come-back och om så inte blir fallet är det just offensivt som Blackpool är som allra bäst och bredast truppmässigt. Craig Cathcart kommer dock missa matchen i försvaret för Blackpool.

I Birmingham ser det värre ut i skadeläget vilket får mig att tro på 1:an än mer. Rutinerade Stephen Carr och framförallt förstamålvakten Boaz Myhill saknas för Birmingham och kanske även viktiga Jonathan Spector.

Det här blir nog åka av och det kommer liksom igår skapas målchanser åt båda håll. Jag är övertygad om att det kommer bli en matchbild som gynnar hemmalaget mer, frågan är bara om man klarar av att utnyttja det, jo, det tror jag man grejar. Man vinner nog den här första matchen känns det som.

2.45 på den raka 1:an hos Ladbrokes!

Lycka till lads!
  Blackpool - Birmingham
Spela på Speltips Blackpool - Birmingham
RalleArvid - 4 Maj 2012 - 09:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Pettson - 2012-05-04 15:19

angående rykten till rödknäppan och tottenham/england så tror jag att det hade hänt med eller utan ryktena. så ser/såg inte det som ngn oddsfaktor i spelet. satt och väntade på spurs poängtapp... :)

Pettson - 2012-05-04 15:14

verkar vettig som alltid!! tar en rygg på denna. :)


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Pistons - 76ers
Basket - NBA - 1 hcp -3,5
1.90
02:30  Eagles - Redskins
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3,5
1.73
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
17:00  Federer - Tiafoe
Tennis - ATP Basel - Tia hcp +5,5 games
1.77
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
20:45  Inter - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,5
1.70
18:00  Khachanov - Tsonga
Tennis - ATP Wien - Khachanov
4.00
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming