Jo kan inte tyvär följa Kvällens NHL för att måste upp tidigt på lördag!Lägger upp en Rek istället blir min enda spel troligen idag också!

Va först inne på x odds över 3 lockade också!Bra ränta tänkte ja men ändra mig sen när jag tittade runt lite!Har gjort mig blind på det förut o lurat mig i fällan både högodds o lågodds som man trott varit säkra!

Jo för det första var inte alls imponerade av Nashville 2a Matchen mot phoenix när dem förlora med 5-3!Rinne hade dålig dag också o phoenix gjorde 1 bra match!Vill inte gå för djupt i allt då blir reken aldrig färdig!Tog typ 4 timmar när jag skrev min första rek visste inte att man måste kopiera innan man skickar reken!

Kan ej kommentera om första matchen har ej sett den! men vägrar o läsa Rapporten för den kommer o vilseledea mig har märkt att vissa som rapporterar missar hälften av viktiga saker som händer i matchen!Yle.fi text tv s235 o framåt har mer reallistiska rapport för dem som kan Finska!

Senaste matchen var Nashville bättre på allt,gillar deras powerplay också!Tror en av varianterna är Hörnqvist framför mål!Enda gången phoenix kändes heta va när nash hade dubbelutvisning!I slutet av matchen Men får gåshud när jag tittar på Rinnes agerande!

Jo varför jag tror inte på x Svar. Rinne plus att nashville kommer o ge allt i den här hemma matchen så det står 0-0 igen!För det Andra Inte 1 enda match gick till övertid i Detroit serien när Nashville vann!1an känns långt borta!

Som sagt vill inte gå djupare än så här kom gärna med kommentarer!Jag kanske har missat nåt som ni har sett!p.s A Kostitsyn är vitryss o inte Ryss det är en jävla skillnad Vittryssland är strax över blåbärsnationerna i hockey vm!Akta er för matchrapporterna ni kan bli vilseledda!
Och den som Ryggar får se!



EDITERAD 2012-05-04 10.25:10

EDITERAD 2012-05-04 11.03:15

EDITERAD 2012-05-04 17.17:32

EDITERAD 2012-05-04 19.56:15

This is the stats tab
This is the post tip