Speltips

Speltips Valencia v Villareal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-04 21:00 Spela här

Speltips Valencia v Villareal
Land: Spanien Liga: Primera Division
Odds: 1,57 Speltips: Tips / Över/Under
2012-05-04 21:00 Valencia v Villareal Tips / Över/Under 1,57 holms

Man måste beundra detta Valencia som år ut och år in måste sälja sina bästa spelare, men alltd alltid alltid scoutar in nya förmågor som ständigt håller laget kvar i toppen.
Och med en del flyt med resultaten i förra omgången så säkrades en plats till kvalet av Champions League. Och - en seger idag säkrar inte bara ett kval - utan en biljett rakt in i turneringen. Vilket såklart vore förtacknämligt då Spurs kan vänta i en kvalomgång. En mardröm för samtliga semesterlag.

I förra omgången stod Valencia för en riktigt jävla bra insats då Osusuna kördes över med 4-0. Spel mot ett mål från start till mål. Ändå dröjde det till den 76:e minuten innan inhopparen Aduriz spräckte nollan. Efter det förlösande ledningsmålet så kom de övriga rasslen retroaktivt.
Starkt av Valencia att knyta näven efter två raka 0-1 förluster, och visa sin absolut bästa vid bästa tillfälle.

Villareal har som bekant haft en blytung säsong och man har inte säkrat något kontrakt ännu. Med Rossi skadad har offensiven varit helt i plåt, och då i synnerhet på resande fot. Med sina 13 mål på 18 matcher är man naturligtvis sämst i hela ligan, iaf på målfronten

Till kvällens match har man det något trassligt.
Rossi som bekant borta. Målvakten Ceasar Sanches drog på sig ett rött kort senast och är avstängd. Vilket också gäller Carlos Marchena.
Dessutom så kommer det ett sent test på Marcos Senna vars kropp är färdig för soptippen.

För Valencias del så kan Soldado komma att saknas då han klev av skadad i halvtid senast. Men in kom istället Aritz Aduriz och med två mål så var han en av de bidragande orsakerna till de tre poängen.
Så: Kommer inte Soldado till spel - då väntar en herre med självförtroendet på topp.

Ett hypermotiverat hemmalag mot ett kasst bortalag, det är lite så jag ser det. Visst, det är lite derbykänsla ... men det hindrade inte Valencia från att göra 5-0 här i fjol.

Valencia till CL - Villarel får en ny chans att rädda kontraktet hemma mot Atletico nästa helg.

holms - 05 Maj, 2012, 06:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!