Speltips

Speltips Både City & United vinner

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-06 14:30 Spela här

Speltips Både City & United vinner
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.00 Speltips: Dubbel
2012-05-06 14:30 Både City & United vinner Dubbel 2.00 mr_england

Härlig spelform nu med tre raka vinster till oddsen 2.10, 3.40 och 2.00. Normalt sett spelar jag varken dubblar eller favoriter till låga odds. Jag tror faktiskt det är första gången på över 25 spel jag rekar en dubbel eller ett enskilt odds under 1.70. Den här gången gör jag dock ett undantag då jag inte kan se hur jag ska kunna misslyckas. Då både City och United kommer vinna sina matcher på söndag spelar jag en Manchester-dubbel till oddset 2.00.

Newcastle – Manchester City 2 – odds 1.72:
Överraskningslaget Newcastle har varit fantastiskt bra hela säsongen och det var starkt att vinna med 2-0 borta mot Chelsea senast. Jag tycker dock inte man ska överskatta vinsten mot Chelsea då Chelsea har haft ett extremt tufft spelprogram på slutet, Cisse gjorde två drömmål som normalt inte går in och Chelsea hade fokus på FA-cupfinalen.

Att möta Newcastle borta är sällan en lätt uppgift och då Newcastle precis som City har allt att spela för blir det inte lättare den här gången. Precis som när jag rekade City i derbyt mot United med huvudmotiveringen att City har ett bättre lag spelare för spelare än United och kommer visa det när det verkligen gäller och alla spelarna drar åt samma håll rekar jag även City mot Newcastle med samma motivering.

Nu när det verkligen gäller är allt gammalt groll i City glömt. Nu kommer spelarna dra åt samma håll för att vinna Premier League och det tror jag avgör. Då kommer City visa vilket kvalitetsskillnad det är på lagens trupper och spelarmaterial. Nej, det här kallas inte magkänsla. Det är fakta!

City slog Newcastle med 3-1 hemma i november. Förra säsongen slog City Newcastle med 3-1 borta och 2-1 hemma. Newcastle saknar Ameobi, Taylor, Vuckic och Lovendkrans. Simpson är tveksam till spel. Manchester City är skadefritt.

Statistik, historia, enskilda skador hit och dit eller gissningar om förväntade startelvor är dock inte det som kommer fälla avgörandet den här gången. Inte heller form eller motivation då båda lagen har varit bra på slutet och har mycket att spela för. Det som kommer fälla avgörandet är kvalité. City kommer helt enkelt visa att de har de bästa spelarna och är det bästa laget då det verkligen gäller. City bränner inte den här chansen.

Manchester United – Swansea 1 – odds 1.16:
Inte mycket att orda om. Då den här matchen spelas direkt efter Newcastle-City kan man möjligen spekulera i en viss uppgivenhet hos United-spelarna om City vinner mot Newcastle. City har då kvar att möta QPR hemma i den sista omgången och har i så fall i praktiken vunnit ligan. United måste dock göra allt de kan så länge hoppet lever och då de spelar på Old Trafford är det bara all-in som gäller. United vinner mot Swansea.

Jag tror att det är större chans än 50% att både City och United vinner sina matcher på söndag. Två gånger pengarna är därför ett bra odds och jag väljer att spela City och United i en dubbel.

Dubbel: Newcastle-City 2 och United-Swansea 1 – odds 2.00 bet365

mr_england - 05 Maj, 2012, 18:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
mr_england - 2012-05-06 09:59:02

Saftkungen: Du har en poäng gällande United. Normalt sett skulle jag inte röra en sådan match. Med de här förutsättningarna och med tanke på att Swansea inte har något att spela för och tappade 4-1 till 4-4 hemma mot redan avsågade Wolves senast så gör jag ett undantag.

Saftkungen - 2012-05-06 04:53:00

Visst shitty till 1.72 är väll okej odds men inte det bästa om man ska nu se på den senaste formen och matchen men att satsa på united till 1.16 är bara galet. ingen vettig spelare lägger en match på 1.16 det är absolut inte värt det

Pettson - 2012-05-05 23:57:43

tror för övrigt på 1-2 till city

Pettson - 2012-05-05 23:57:28

vettigt! rygg!! :)