BK Forward brukar aldrig ha några bekymmer när man gästar Syrianska Kerburan.
1-5, 1-4 och 3-4 de tre senaste säsongerna säger en hel del. Inte direkt så att Kerburan hoppar jämfota av glädje när laget från västra sidan av Örebro kommer på besök. 13 insläppta på tre matcher är 13 insläppta på tre matcher, ingenting annat.
Idag blir det återigen tufft. Syrianska saknar förmodligen fortfaranda viktiga trion Matias Bulon, John Junior och Serop Budar.
Junior avstängd medan de övriga två skadade, och det senaste jag hörde idag så kommer ingen till spel.
Ett lag som famlar efter formen behöver knappast dessa avbräck.

BK Forward har jag rekat två gånger tidigare, och vid båda tillfällena har laget vunnit. Kanske inte speciellt övertygande, men segrarna har ändå kommit. En styrka i sig att vinna trots att man inte spelar speciellt bra.
Axel Kjäll förfogar över ett riktigt bra lag och och att man kommer att förbli ett topplag hela säsongen förutsätter jag.
Nyförvärvet från ÖSK, den alltid så bra Per Johansson flyttades äntligen in på innermittfältet senast, och gjorde också det viktiga kvitteringsmålet strax innan paus mot Luleå.
Vore tjänstefel om han inte fick fortsatt förtroende på den positionen, och där kommer han att äta upp Kerburans herrar på samma position.

Som sagt, Forward har inte haft några bekymmer här för, och borde inte heller ha det idag.

This is the stats tab
This is the post tip