Speltips

Speltips Schweiz-Vitryssland

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-05-06 19:00 Spela här

Speltips Schweiz-Vitryssland
Land: Sverige/Finland Liga: Hockey_VM
Odds: 1.80 Speltips: 1
2012-05-06 19:00 Schweiz-Vitryssland 1 1.80 mr_england

Schweiz blir en allt bättre ishockeynation och laget är på klar uppgång medan dagens motståndare Vitryssland står still eller blir en allt sämre hockeynation. Ifjol undvek Vitryssland nedflyttning med nöd och näppe och jag tror på ett liknande scenario i år.

Schweiz har några riktigt vassa lirare och är dessutom ett samspelt lag. Något som bör ge extra bra utdelning i början av turneringen. Mark Streit är ledargestalten och han kommer se till att lagmaskinen Schweiz besegrar Vitryssland.

Schweiz vann premiären mot Kazakstan med 5-1 och imponerade. Vitryssland förlorade mot Finland med 1-0 vilket inte låter så dåligt men det var mer Finland som var dåliga än Vitryssland som var bra. Något som vi även såg prov på i dagens finska match. Med årets trupper är jag dessutom inte så säker på att Schweiz är ett sämre lag än Finland.

Vitryssland har en spelare som det mesta kretsar kring. Det är Mikhail Grabovski som till vardags spelar i Toronto. Ser Schweiz bara upp med honom så kommer de vinna den här matchen komfortabelt.

Spel: Schweiz vinner mot Vitryssland – odds 1.80 Bwin

mr_england - 06 Maj, 2012, 18:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!