Speltips

Speltips West Ham - Cardiff

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-07 17:30 Spela här

Speltips West Ham - Cardiff
Land: England Liga: Play Offs
Odds: 7.50/2.40 Speltips: Player to score
2012-05-07 17:30 West Ham - Cardiff Player to score 7.50/2.40 RalleArvid

En riktig pissdag igår. Därför, direkt nya tag idag och jag kör på lite intressanta specialspel med höga odds snarare än 1X2-spel. Bottenfighten i Premier League lämnar jag därhän pga att den är för oförutsägbar. 1X2 i Chmapionship Playoffet lämnar jag därhän som en följd av utgången från första matchen gör det ovisst även där. Och 1.62 för 1:an är bara löjligt.

Därför, jag spelar två olika målskyttar i Hammers, båda dessa herrar kommer garanterat spela Premier League nästa säsong, med eller utan West Ham-tröja på.

West Ham är givetvis väldigt nöjda med det 2-0 man har från första och därför tror jag på följande:

Carlton Cole att göra mål: Var oerhört bra och nyttig i första mötet och med en domare som inte blåser av honom varje gång han andas på en försvarsspelare (vilket kommer vara mer otroligt på hemmaplan) kommer han garanterat slita sig loss minst ett par, tre gånger och han har dessutom väldigt fin målform förutom att han är nyttig spelmässigt. När våra skickliga leverantörer på kanterna kommer ställa om kommer han dessutom, förutom att kriga på långbollar, finnas som en fox in the box och har goda möjligheter att pytsa minst en gång idag.

James Tomkins att göra mål: En av våra absolut viktigaste och genomgående under säsongen bästa spelare. Fantastisk mittback som dessutom vinner precis ALLT i luften. Uppe på varenda fast situation och då jag tror att West Ham kommer skrapa fram minst 5,6 hörnor är det långt ifrån omöjligt att Tomkins kommer nå högst och hänga dit minst en kasse.

Carlton Cole att göra mål ger 2.40 på bet365
James Tomkins att göra mål ger 7.50 på bet365

Observera den udda matchstarten då det är Bank Holiday här.

Lycka till lads!

RalleArvid - 07 Maj, 2012, 10:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!