Speltips

Speltips Sirius - Väsby

Sport: Bonnfotboll Spelstopp: 2012-05-07 19:00 Spela här

Speltips Sirius - Väsby
Land: Sverige Liga: Division 1 Norra
Odds: 3.50 Speltips: 2
2012-05-07 19:00 Sirius - Väsby 2 3.50 Joninho86

Hej alla.

Detta blir en av mina första rekar. Rekade in någon match i div 4 Dalarna förut men idag hittade jag denna match och kände att det verkligen var något jag ville dela med mig utav.

Sirius har öppnat denna säsong med 1 vinst samt 2 oavgjorda medans Väsby öppnat med 3 raka vinster.

Sirius matcher: 1-1 borta mot Östersund, 2-0 hemma mot Enköping och 0-0 borta mot Vasalund.

Väsbys matcher: 3-1 hemma mot Luleå, 0-1 borta mot Syrianska IF Kerburan och till sist 2-0 hemma mot Enköping.

Såhär skriver Sirius på sin hemsida "Ett redan skadeskjutet Sirius fick som bekant ta ändå fler smällar i 0-0 matchen mot Vasalund för en vecka sedan, men glädjande nog är alla de fyra som fick kliva av då, Moses Ogbu, Jakob Björk, Joakim Blomquist och Ante Björkebaum, klara för spel igen och med i truppen till morgondagens match.

- Det har varit lite rörigt, men alla är tillgängliga imorgon, sen får vi se hur många minuter de spelar, säger Kim Bergstrand."

Ante Björkebaum har gjort 2 av Sirius 3 mål hittills. Han verkar ju vara tillbaka i truppen men frågan är om han är helt 100.

Väsby då?
Jo: som jag tidigare skrev har man inlett med 3 vinster och går för sin 4e idag. Med spelare som Ferhat Korkmaz, Prince Ikpe Ekong, Yosif Ayuba, Mirza Jelecak och Yannick Babupa tror jag man blir ett riktigt svårslaget lag var man än spelar.

Det som möjligtvis talar emot Väsby är att matchen liras på riktigt gräs och Väsby tränar och spelar på konstgräs.


Kommentera gärna tankar kring detta och lycka till om ni ryggar!

EDITERAD 2012-05-07 14.10:12

Joninho86 - 07 Maj, 2012, 14:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
thomas88 - 2012-05-07 16:59:49

man kan inte vinna med 0-1 borta.vare sig borta eller hemma. Men det blir en intressant match.

Schillaci - 2012-05-07 14:46:35

Hej! Tror tyvärr att du är snett på det idag. Väsby har mött tre av de svagaste lagen i serien och vunnit utan att direkt imponera. Det rapporteras att spelarna har blivit väldigt trötta i andra halvlek vilket inte är så konstigt eftersm truppen blev klar väldigt sent och många inte har någon rejäl försäsongsträning i benen. Nu blir det dessutom första matchen på ett dåligt naturgräs för Väsbyspelarna och de har bara hunnnit med två träningspass på det underlaget i år. Jag tror att de har blivit överskattade här pga namnkunnig trupp och bra resultat. Borta mot seriefavoriten Sirius blir det nog däremot andra bullar. Jag såg laget mot Enköping och då såg man starkare och mer homogent ut än förra året. Spelarna som skadade sig i förra matchen ska också vara helt okej nu. Gräsmattan på Studenternas är dålig vilket missgynnar Sirius och gör det lite chansartat, men jag tror att Väsby är än mer missgynnat. Jag tror att vältränade Sirius tuggar ner Väsby i andra halvlek och har själv spelat hemmaseger till 1.95 på Circlebet. Mycket högre odds än så lär man inte få på Sirius på hemmaplan i år. Lycka till!

p.s. dessutom spelar inte Väsby på konstgräs i vanliga fall. Naturgräset på Vilundavallen har dock varit för dåligt för att spela på och deras hemmamatcher har därför spelats på konstgräs på Valsta/syrianskas hemmaplan. d.s.