ATP turneringen i Madrid drog igång idag och imorgon fortsätter första omgången. Har hittat en riktigt intressant match.

Raonic har inte grus som sitt favoritunderlag då han lever mycket på sin serve. Dock verkar han ändå kommit igång helt ok på gruset nu och hans serve funkar förvånansvärt bra även på det undetlaget. Han är fruktansvärt svårbruten.

Nalbandian har tyvärr fått en del av sin karriär förstörd pga skador och enligt mig är han minst topp 20 spelare i världen. Han har en riktigt hög högsta nivå som han inte alltid håller. Dessutom är han som sagt väldigt skadeförföljd vilket inte bidragit till en jämnare nivå i hans spel.

Raonic är som sagt väldigt svårbruten samtidigt som Nalbandian är en riktigt bra tennisspelare som har ett bättre grundspel än Raonic.

Spelarna har inte möts tidigare men Raonic matcher går allt som oftast över och han har en förmåga att vinna sina set i tiebreak. Skulle förvåna mig om det inte blev samma visa i morgondagens match och oddset är väldigt spelvärt i detta nu.

Ser en risk att det kommer sjunka under morgondagen

ps. många bolag har inte släppt oddsen än men har svårt att se att de skulle lägga sig högre än Pinnen.

Jag finns även på twitter @Fortunebetting

EDITERAD 2012-05-07 20.28:11

EDITERAD 2012-05-07 20.28:48

This is the stats tab
This is the post tip