Speltips

Speltips Atletico Madrid - Atl Bilbao

Sport: Välj sport Spelstopp: 2012-05-09 20:45 Spela här

Speltips Atletico Madrid - Atl Bilbao
Land: Europa League Liga:
Odds: 3,00 Speltips: 2
2012-05-09 20:45 Atletico Madrid - Atl Bilbao 2 3,00 Capitano

Hel Spansk final är att vänta i Europa League, där Bilbao har övertygat stort hittills och blir småchockad över att de inte står som favoriter inför denna match.

Man har kört över i princip allting som ståt i deras väg, United sprang man sönder, Schalke kontra man sönder på bortaplan och av bara farten svepte man bort Sporting.

Visst har Atletico gått bra med Simeone och ser stabilare ut, men efter Malaga segern i helgen så har man faktiskt chans på Champions League. Kan inte minnas senast Atletico spelade där. Så kanske kanske har vissa spelare några procent av sina tankar till helgen, och det räcker för att Bilbao ska bli livsfarliga.

Tiago missar matchen definitivt efter sin klumpiga utvisningen mot Valencia.

Bilbao har även en till Final mot Barcelona på Calderon i Copan, men jag tror att det är den här finalen man satsar på ordentligt då den är mer värd och att Barca blir i princip omöjliga att slå i Guardiolas sista match som tränare.

För att sammanfatta det hela... BILBAO VINNER EUROPA LEAGUE!

Den fege kan spela vinner trofén till dubbla degen ungefär, men jag tvekar ej!

3 gånger pengarna är för bra för att vara sant!

Rygg på egen risk, kommentera gärna!

Capitano - 08 Maj, 2012, 00:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mitchx - 2012-05-09 12:56:07

Jag tror ni har fel allihopa. Finaler blir oftast målsnåla och sannolikheten för förlägning är stor så krysset är mest spelvärde i tycker jag och max 2 mål.

BajenWolves - 2012-05-09 08:25:25

Oavsett utgång vad gäller 1-X-2 så kanske man kan tänka sig ett spel på över 2,5 mål? Vad tros om det?

Shepard - 2012-05-08 13:18:43

Håller inte med dig här. Atletico är ett bättre lag än Athletic och i EL har man dominerat helt löjligt hårt och slagit rekord i europacups-sammanhang med 11 raka vinster. Att athletic skulle vara favoriter här tycker jag är märkligt resonerat.

Tycker att oddsen är ganska bra satta och kommer inte spela på matchen. Konstaterar bara att folk går bet på att athletic spelade så fantastiskt emot
Man U på bortaplan och direkt tror på att laget är
Bäst i världen.

ATLaggeah - 2012-05-08 02:21:01

Jag säger bara Falcao och Adrian Lopez. Dessa två spelare kommer dominera totalt som de har gjort i EL under året. Dom kombinerar varandra mycket fint och Falcao är ju känd som Europa Leagues KUNG!

ATLaggeah - 2012-05-08 02:18:21

Nu måste jag faktiskt säga att du är ute och cyklar. Atlético har 11 raka segrar i EL och har rutinen då de gick hela vägen 2010. Atletico har bättre trupp och har framförallt en bättre form. Om man ska leta spelvärde så finns det i Atletico att vinna till strax över 2 i odds. Atletico har gjort detta förr och alla i atleticolägret vet att malaga inte kommer missa chansen att spela CL då de har sporting hemma i en match de vinner 99/100 gånger i detta utgångsläge. Bilbao är helt enkelt snäppet sämre än Atletico som har varit otroligt bra mot just spanska lag ute i Europa under senare år. Jag kommer LASTA på Atletico till 2.40 vilket är otroligt fint odds för detta Atleti i storform!