Milos Raonic spelar mot en bra spelare i första rundan och då snackar vi alltid överspel. Han ställs mot Argentinaren Nalbandian som värmde upp i Belgrad men föll mot blivande vinnaren Seppi efter tre set. Milos Raonic har även han kommit in ordenligt i grusspelandet och servar återigen fantastiskt efter floppen i Monte-Carlo.

Detta blir första mötet för berörda parter där tiebreak-kungen Raonic är favorit trots grusunderlaget. ATP Madrid spelas på blått syntetiskt grus är tämligen snabbt vilket gynnar många hardcourtspelare. Raonic kommer fortsätta att spela sitt serve-winner-spel och blir knappast breakad mer än en gång av Nalbandian.

Argentinaren är väldigt allround och trivs på samtliga underlag medans Raonic går som en hardcourtspelare och gillar snabba underlag. Nalbanian är en smart spelare som kommer att utnyttja kanadensarens svagheter så fort han får chansen och aldrig låta Raonic styra spelet i egen serve.
Det är svårt att se annat än minst 23 games i den här matchen. De har aldrig möts tidigare men ser man Nalbandians resultat mot hästservaren Ivo Karlovic så kan man dra en och annan slutsats av det.

v Ivo Karlovic 6-3, 7-6
v Ivo Karlovic 6-4, 7-6

Betsson erbjuder 1,95 på över 22,5 games i matchen.


EDITERAD 2012-05-08 08.22:52

This is the stats tab
This is the post tip