Speltips

Speltips Göteborg-MFF, HIF-Häcken

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-13 17:30 Spela här

Speltips Göteborg-MFF, HIF-Häcken
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.97 Speltips: x2, x2
2012-05-13 17:30 Göteborg-MFF, HIF-Häcken x2, x2 2.97 gusfel

Har hittat en i mina ögon mycket spännande rek.

Dubbel:
Häcken asian handicap +0.5 (samma som X2) - odds 1.80
Malmö FF asian handicap +0.5 (samma som X2) - odds 1.65


Ifk Göteborg är ett mycket starkt hemmalag och man har en ganska bra form. Men att bet365 erbjuder 1.65 ggr pengarna för att MFF skall hämta poäng på Gamla Ullevi ser jag som på tok för högt. För det första för att Malmö vill följa upp vinsten mot HIF med en ny vinst och för det andra för att man i den matchen spelade mycket bra. Alla spelare tillgängliga i Malmö. Man plockar poäng.

I den andra matchen känns oddset om möjligt ännu sneare. HIF gör en usel match mot Malmö ikväll. Man har många tongivande spelare borta, men är aldrig ens med i matchen. Tills söndagens drabbning med Häcken på Olympia kommer en del spelare tillbaka (Gashi efter avstängning t.ex.) vilket gör att HIF:s lag blir starkare. Men med det obefintliga anfallsspelet HIF:s bästa anfallare (Sundin, Finnbogason, Sörum) visade upp i kväll, i kombination med ett värdelöst försvarsspel, tror jag inte att Häcken är allt för skärrade. Häcken däremot har ett fantastiskt anfallsspel. Trion med Drugge, Makondele och Waris öser in mål och producerar enormt med poäng. Att dessa skulle gå mållösa från Olympia finner jag högst tveksamt. HIF gör inte mer än ett mål. Häcken klarar minst oavgjort.

Följ om ni finner reken spännande. Går själv in hårt. Både Malmö och Häcken är för bra för att räknas som underdogs i dessa matcher. Räkna med stort bortafölje från MFF-klacken till Gamla Ullevi. Ytterligare en faktor som talar för Malmö-poäng. Nu kör vi!

gusfel - 10 Maj, 2012, 23:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mitchx - 2012-05-11 12:51:03

Detta är ingen rek utan ett spelförslag. Det är ingen motivering att Malmö VILL vinna. Det vill de i varje match så klart. Ett bra spelförslag du kommer med dock.