Speltips Hallsberg v Yxhult

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-05-11 19:00
Land: Sverige
Liga: Div4 Örebro
Odds: 1,70
Speltips: 2
Spela på Speltips Hallsberg v Yxhult
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 2
Två lag som båda hörde hemma i division fem förra säsongen. Där Yxhult vann serien (trots att Andreas Andersson sprang runt hela säsongen i Hallsbergs-tröjan) och järnvägsknuten bakom. Som till slut krånglade sig upp i fyran via kval.
Varför jag nu drar upp det här? Jo, för styrkeförhållandena som i fjol placerade Yxhult före Hallsberg är den här säsongen än mer påtagliga.

Ni som har koll minns att jag hade tankar på att reka Yxhult i premiären "borta" mot IFK Örebro (kom från div3).
Ni som inte minns får en uppdatering här:
http://rekatochklart.se/blogg/holms/8452/

2,55 på Yxhult då. 7-0 slutade den matchen. Och då ska vi ha i åtanke att IFK Örebro efter den matchen radat upp två raka segrar. Så den insatsen Yxhult stod för ska absolut inte underskattas.
Senast gjorde man återigen en riktigt bra match, men föll med 2-1. Och om jag känner gubbarna (och tränaren framförallt) rätt så är dom så satans uppretade efter senast att stackars Hallsberg får sota för det.

Hallsberg, ja. Fick ställa in förra veckans b-lags match pga brist på folk. Och det är alltid en fingervisning att truppen knappast är den bredaste, vilket såklart kommer ta ut sin rätt.
Man är tippat att tillhöra botten, och där lär vi nog också återfinna laget när säsongen är slut.

Yxhult kommer idag helt ordinarie, vilket man inte var senast. Plus!
Och! Dessutom! Det blir ett kärt återseende för Yxhult vad gäller spelplan. På det här konstgräset har man varit förr. Närmare bestämt i premiären - då det endast blev 7-0. Den snabba mattan passar det passningsskickliga laget perfekt.

1-3?
Spela på Hallsberg v Yxhult hos Nordicbet
holms - 11 Maj 2012 - 07:59
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
brynk - 2012-05-11 08:25

Tror även de flesta i Yxhult är sugna på revansch efter veckans cupmatch då man åkte dryga timmen från Hällabrottet för att förlora på straffar mot Grythyttan.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: