Speltips Berdych - Verdasco

Sport: Tennis
Spelstopp: 2012-05-11 16:00
Land: Spanien
Liga: ATP Madrid
Odds: 1,70
Speltips: Berdych -3,5
Spela på Speltips Berdych - Verdasco
Börja spela här
Spela på Berdych -3,5
Årets största skräll ägde rum på centre court igår. Verdasco besegrade Rafael Nadal i en hemsk tre-settare som tagen från en Hollywood-film. Nadal såg gråtfärdig ut efteråt.

Den stora förloraren är inte Nadal själv. Det är alla spelare som möter honom i Rom och Roland Garros. Han vet själv att denna förlust till stor del berodde på underskattning och lathet. Han trodde att allt var klart, men missade att serva hem matchen två gånger.

Nej, det var idiotiskt, men Djokovic, Murray, Federer, Berdych och Ferrer kommer alla att få sota för detta. Nu är jag övertygad om att Nadal vinner både Rom och Franska Öppna.

Nåväl, det som kommer att få sota mest är nog Verdasco själv som la sig ner på marken som om han vunnit en Grand Slam efter matchen. Han kommer aldrig vinna någon Master eller Grand Slam. Han har tillräckligt med pengar för att både han, barn och barnbarn ska leva gott i många år.

Därför uppnådde han sitt mål igår - att vinna Nadal.
Idag kommer bakfyllan. Berdych - mer än bara taggad för en gratischans till semifinal kommer förmodligen göra processen kort med Verdasco som fortfarande svävar på rosa moln.

Inbördes står det 2-2 på grus och 9-4 totalt. Berdych har vunnit de tre senaste. Men lägg där till att det blåa gruset i Madrid är tämligen snabbt. Klar fördel tjecken.

Berdych -3,5 spelas till 1,70 på bwin.
Spela på Berdych - Verdasco hos Bwin
Poldan - 11 Maj 2012 - 11:40
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: