Speltips

Speltips Fenerbahce v Galatasaray

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-12 18:00 Spela här

Speltips Fenerbahce v Galatasaray
Land: Turkiet Liga: Süper Lig
Odds: 3.10 Speltips: 2
2012-05-12 18:00 Fenerbahce v Galatasaray 2 3.10 TheMechanic

bet365 livestreamar matchen.

Spel: Galatasaray vinst
Odds: 3.10
Insats: 500 kr
Vinst: 1550 kr

Startelvor:
-[ GALATASARAY ]-
Muslera
Eboue-Semih-Ujfalusi-Balta
Sabri-S.Inan-F.Melo-Baytar
Elmander-Milan Baros

+ Galatasaray har bästa möjliga startelva.

-[ FENERBAHCE ]-
Volkan
Gönul-Bekir-Yobo-Ziegler
Dia-Emre-Selcuk-Christian-Stoch
Bienvenu

- Fenerbahce saknar nyckespelare i respektive lagdel; Moussa Sow på forwardssidan, Serdar Kesimal i backlinjen och Alex De Souza på mittfältet. TUNGA AVBRÄCK! ersättarna nivåerna sämre.

Talar för reken:
* Fenerbahce har tunga avbräck, kommer ersättarna att kunna leverera? YTTERST TVEKSAMT! Säsongens sista och viktigaste match och man får klara sig utan lagets storstjärna Alex De Souza; lagets kapten och bästa poängspelare.
* Galatasaray har ett psykologiskt övertag gentemot Fenerbahce till det här mötet;
2012-03-17 Fenerbahçe-Galatasaray 2-2 (Galatasaray det bättre laget)
2011-12-07 Galatasaray-Fenerbahçe 3-1 (Ett lag på banan...)
* Fatih Terim har byggt ett lag kring spelare med vilja och hög arbetskapacitet (Elmander, Felipe Melo, Ujfalusi, S.Innan, Eboue, M.Baros, Necati)
Man viker sig aldrig och man kommer absolut inte att göra det imorgon, MAN SPELAR MYCKET PÅ VILJA O AGGRESSIVITET - orkar Fenerbahce stå emot HUNGRIGA OCH AGGRESSIVA LEJON?
* Johan Elmander! Fenerbahces har just nu kanske liganst segaste mittlås i YOBO-BEKIR, de kommer få det jobbigt mot vår snabbe och hårt arbetande VIKING.

= Galatasaray har mer vilja-högre arbetskapacitet och bättre inställning och kommer därför att vinna matchen och ta hem ligan!

/TheMechanic

TheMechanic - 11 Maj, 2012, 17:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
TheMechanic - 2012-05-12 10:13:54

* flera bollar

TheMechanic - 2012-05-12 10:13:16

RE Volfram: Du har rätt, har helt och hållet missat den matchen. Tog statistiken från goalwire.com.
Såg inte den matchen heller och har därför helt o hållet glömt bort den. Men vad jag kan läsa i efterhand om den matchen var att det var Galatasaray som dominerade matchbilden, skapade flest lägen men att Fenerbahce lyckades leverera med sitt omställningsspel. (SE youtube för highligts)

RE Barr ang. det psykologiska övertaget: Jag utgick helt och hållet ifrån 3-1 och 2-2 mötet under säsongen där Galatasaray total dominerade mot Fenerbahce som vek ner sig.
3-1 mötet kunde ha slutat med större bollar, Galatasaray total dominerade matchen (SE youtube). 2-2 mötet var mycket intressant, Fenerbahce gick från att total dominera matchen i 15 minuter till att sluta spela fotboll, man orkade inte stå emot Galatasaray och gav bort en hel planhalva på hemmaplan till sina rivaler. (tronskifte i Turkiet??)

Visst har Fenerbahce övertag när det gäller statisiken, men för er som har sett de 3 senaste matcherna så vet ni om vilka som har dominerat matchbilden, som skapat flest lägen, som vunnit flest närkamper och ni har sett att Fenerbahce inte orkar stå emot på samma sätt som tidigare; lägg därtil deras avbräck i Sow, Serdar och Alez D Souza.

Visst räcker ett oavgjort resultat för Galatasaray och visst kan det påverka laget om det står oavgjort i den 80 minuten där man kanske går ner o spelar försvarsspel men inte FAN går årets upplaga av Galatasaray ner och spelar försvarsspel från minut 1 till minut 90 mot ett lag som man vet att man är bättre än.
F.Terim vet bättre än så, tillåter inte sådant, han har gått ut i media och sagt att det idag krävs 3 poäng för att visa hela världen att man är de riktiga champions.

Potentiella matchvinnare; Elmander, Melo, Inan, Baytar
Potentiella yndabockar; Bekir, Christian, Gönul

Fel av mig när det gäller statistiken

/TheMechanic.

Barr - 2012-05-12 01:16:47

Gs behöver bara X för att bli mästare och vad menar du med övertag? Tilläggas kan att GS inte vunnit på Sukru på 10+ år.

Volfram - 2012-05-11 22:39:29

Psykologiskt övertag?

22/04/12 Galatasaray - Fenerbahce 1-2

Vilket är den senaste matchen. I övrigt säger jag inget om att det är ett dåligt spel. Men Fener vann faktiskt senast.