Speltips

Speltips Kalmar FF-Mjällby

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-12 16:00 Spela här

Speltips Kalmar FF-Mjällby
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 3.40 Speltips: Dauda gör mål
2012-05-12 16:00 Kalmar FF-Mjällby Dauda gör mål 3.40 RalleArvid

Derby på kycklingarenan i Kalmar och jag tycker att jag hittat ett drag med klart spelbart odds. Framförallt om ni ska se på matchen på TV kan detta vara väl värt några slantar.

Mjällby är på besök och Nanne kommer –som vanligt- fokusera på försvarsspelet och anfalla oerhört snabbt, kort och bara när chansen ges. När chansen ges är det främst via kantspringarna som sedan ska hitta in till Dauda alternativt långa bollar som letar sig direkt mot Dauda. Anfallaren som kompenserar sin ofta bristfälliga teknik och spelförståelse med ett bra klipp i steget, bra distansskott och en hyfsat god fysik.

Dauda har växt både under förra säsongen men framförallt under början av denna i takt med det förtroende han givits/tvingats blivit given med tanke på att Sobralense och Ricardo Santos valt att lämna klubben.

Dauda har redan gjort fem mål den här säsongen och han skjuter på precis allt som rör sig. Ibland är han tvungen att skjuta för han inte har någon backup och ibland är han bara oförmögen att lyfta blicken från bollen och målet och tar parodiskt dåliga beslut att skjuta när han bör spela. Vad vi kan vara säkra på är att minst fem avslut under matchen kommer avlossas från Kalmars centerforward.

Därför bedömer jag chansen att han ska fortsätta sin goda form idag och kröna sin insats med en nätkänning som tämligen hög, och jag ser definitivt ett spelvärde i 3.40. Av spelbolagen är det NIO spelare som är mer troliga målskyttar än Dauda idag. Tack och bock säger jag för det oddset och den uppfattningen. Jag vill på förhand hävda att han är den i särklass mest troliga målskytten i Kalmar FF och kanske på hela planen, i konkurrens med de två spetsarna i Mjällby.

Dauda att göra mål i matchen ger alltså 3.40 på bet365 .
Han ger dessutom 8.50 att göra mål först och samma odds för honom att göra mål sist.

Lycka till lads!

RalleArvid - 12 Maj, 2012, 10:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
KingAnton - 2012-05-12 12:11:18

Tycker även Erton står högt, han har visat bra form på senaste och står i samma odds som Dauda.

RalleArvid - 2012-05-12 11:39:03

Sant... För att klargöra: Med avslut menar jag givetvis avslutsförsök och inte avslut PÅ mål. Om Dauda skjuter tio gånger träffar han ju Ölandsbron åtta gånger, men två gånger blir det farligt!

Edmundo - 2012-05-12 11:08:11

Helt klart spelvärt! Dock ställer jag mig frågande till att dauda ensam skulle ha fem avslut i matchen, eftersom det ungefär är vad kalmar har snittat totalt i skott per match..