Speltips Catania - Udinese

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2012-05-13 20:45
Land: Italien
Liga: Serie A
Odds: 2,65
Speltips: 2
Spela på Speltips Catania - Udinese
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på 2
HUR HAR ODDSSÄTTARNA TÄNKT?

En rätt så passande rubrik på följande rek. Säsongens sista match i Serie A stundar och det är dags att avgöra vilka som kniper CL-platserna, vilka lag som åker ut och varför spelar Seedorf fortfarande?

Udinese är säsongens riktiga underdog och har vid seger idag säkrat en plats i Champions League, inte dåligt för ett lag som inför säsongen hade ekonomiska problem och sålde en av sina största stjärnor Inler till Napoli. Catania har redan säkrat kontraktet och har således inget att spela om eftersom det är omöjligt att nå Europa League.
Motivation borde vara en enorm faktor för Udinese som spelar för att komma 3:a i Serie A, den bästa placeringen laget haft sedan urminnes tider.

Förutom motivation är Udinese ett starkare lag, framför allt offensivt med den evigt unge Antonio Di Natale som aldrig gör en dålig säsong i Serie A. Karln ligger 4:a i skytteligan med 22 strutar och det skulle inte förvåna mig om han hänger dit ett par idag.

Det enda som kan motivera Catania är att man vill avsluta säsongen snyggt + att det är tränare Montellas sista match. Tror tyvärr inte detta kommer räcka mot ett hungrigt Udinese som ser Champions League i horisonten.

Oddset tycker jag är satt fel. Jag kan köpa att Udinese är inte det starkaste bortalaget i världen men om man spelar för en plats i finrummen och därmed stora ekonomiska tillgångar borde man vara större favorit. 2,6 är minst 6 tiondelar för mycket och jag kommer spela denna match med ett leende på läpparna. Tycker även att man kan lägga en liten slant på Di Natale som målskytt.
De senaste rekarna har gått riktigt bra och ska vi säga 1-3 imorgon?

Rygga på egen risk // Antonio Di Natale
Spela på Catania - Udinese hos Betsson
Moneymaker - 13 Maj 2012 - 02:15
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
thomas88 - 2012-05-13 13:06

Låter som en välmotiverad förutsägelse. Men jag stirrar mig blind efter vilket nummer matchen har på Ämbetsverkets långenlista?
Har dom missat matchen? Eller är de "gone fishing" liksom ämbetsmännen på Visit Sweden, som har röda dagar hela våren när intresserade och nyfikna besökare vill få hjälp med vad vad de vill göra i Sverige på semestern. "vi marknadsför, vi säljer absolut inga namngivna besöksmål"

Raging_Bull - 2012-05-13 11:36

Ser inget konstigt med hur de tänkt eftersom ett X räcker gott och väl för Udinese för att säkra tredjeplatsen...

Miracle - 2012-05-13 10:53

Sry avstår, luktar maffia-trubbel lång väg

Miracle - 2012-05-13 07:54

Måste ha missat Serie-A hockeyligan..

Skämtåsido, rygg!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: