Speltips IFK Norrköping - Örebro SK

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-05-13 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.00
Tips: 1
Söndagen känns som en mycket bättre speldag än gårdagen (då jag höll mig borta från de flesta spelen eftersom jag inte hade någon vidare känsla där. Så här kommer mitt andra speltips för dagen. I kronologisk ordning blir detta det första spelet dock (först i tiden).

IFK Norrköping har inte bara gått bättre än förväntat i Allsvenskan, utan de har spelat riktigt bra fotboll också. I alla fall relativt sett.

Senast kom en förlust hemma mot Syrianska, men spelmässigt såg det inte fullt så illa ut som resultatet visade (1-4).

Örebro SK är däremot en av de absolut största besvikelserna i årets Allsvenska såhär långt. Laget ligger sist med enbart 3 inspelade poäng på 8 matcher och om jag skrev om "mini-kris" i Helsingborg innan så är det STOR kris på väg för ÖSK.

Laget som gick så starkt för två år sen och knep en tredjeplats i allsvenskan om jag inte minns helt fel har fallit ihop totalt. Vissa hävdar att ÖSK kommer att bli bättre om de bara får spela ihop sitt nya lag, men jag tycker att det har gått så pass många matcher nu så att det borde redan ha börjat synas.

Sixten Boström har gått från att vara en av allsvenskans mest hyllade tränare till att ha blivit den mest ifrågasatte.

Förutom ÖSK så är även GAIS och Kalmar FF lag som gått under förväntan. Gefle är ett annat lag som antagligen hade räknat med att ligga högre upp, men Gefle har egentligen inte underpresterat i år utan de har överpresterat alla andra år som de har varit med.

Men ÖSK får alltså inte spelat att stämma och man kan se en stor frustration hos både spelare och främst tränaren just nu. De har (tillsammans med AIK och HIF) gjort minst mål i Allsvenskan, men till skillnad från de andra två lagen så har de släppt in dubbelt så många mål än vad de själva har gjort.

Norrköping har stundtals spelat riktigt bra fotboll och ligger i mitten av tabellen. De har spelat ihop mer än 4 gånger så många poäng som ÖSK än så länge i år och hemma ska de vara mycket bättre enligt mig.

Att få höga 2.00 på IFK Norrköping är för mig mer än tillräckligt för att kunna gå in på raka 1.an

//Amrish
Spela på IFK Norrköping - Örebro SK hos Bwin
Spela nu
Amrish - 13 Maj 2012 - 12:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Amrish - 2012-05-13 16:10

okej, håller med dig där. Men då har "alla" gjort den felbedömningen

Cerpa - 2012-05-13 14:02

Ok, off topic, men kan inte låta bli.

"Gefle har egentligen inte underpresterat i år utan de har överpresterat alla andra år som de har varit med."

Ja....Eller så är det så att det är du som har felbedömt laget under alla dessa år. Klart mycket troligare.

Det är inget att skämmas över att man felbedömmer ett lag. Ang Gefle är du knappast ensam. Men det är ju bra mycket större att erkänna att du felbedömt laget under 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 och 2011 istället för att hävda att de överpresterat alla dessa år.

En (slut)tabell ljuger aldrig sägs det och det ligger mycket i det.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: