Speltips Bodö/Glimt - Bryne

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-05-13 18:00
Land: Norge
Liga: Adeccoligaen
Odds: 2,19
Speltips: -1,0 mål 1a
Spela på Speltips Bodö/Glimt - Bryne
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på -1,0 mål 1a
Efter en oerhört lyckad lördag så blev det både en och två öl, lite vin och en och annan stark grogg, igår kväll. Bakfyllan har minst sagt gjort sig påmind under dagen och därav den sena reken.

Det är på Aspmyra stadium vi hittar kvällens spel, där hemmalaget Bodö/Glimt tar emot Bryne. Senast fick hemmalaget slita rejält för de tre poängen hemma på Aspmyra, men de visade prov på god lagmoral då de till sist kunde vinna den episka bataljen med 3-2. Veckan senare var det en enmansshow mot Ullensaker/Kisa, då mannen med det vackra efternamnet, Vergard Braaten, satte tre baljor och säkrade en fin tre-noll seger i det mötet. Inför kvällens möte mot Bryna, kommer man med fyra raka segrar där man fullkomligt pulvriserat motståndarlagen med 11 gjorda mål och endast tre insläppta. Då är dock segern i Cupen mot Tverlandet (0-5) inräknad. Inga bekymmer med skador i truppen, värt att nämna.

Bryne då? Ja, så länge det handlar om norska cupen, när Bryne spelar fotboll, så tycks man ha förmågan att vinna men så fort det blir spel i serien så knyter det sig någonstans. Ikväll skall det nämnas att det är klasskillnad mellan lagen och Bryne skall normalt sett inte ha mycket att hämta här. Inget, rättare sagt!! Tränaren Tommy Bergersen har en del skador att tampas med samtidigt som Kai Risholt är avstängd här.

Har hemmalaget en dålig dag på jobbet i afton så blir det ändå tre poäng här. 1,50 för den raka ettan spelas inte. Bodö/Glimt skall, likt Molde igår, ha goda möjligheter en flermålsseger i denna matchen. Oddset är riktigt tjusigt dessutom!

Kommentera gärna om du tar rygg och kom gärna med egna synpunkter!

Bollen är rund/Braaten
Spela på Bodö/Glimt - Bryne hos Betsafe
Erik.Braaten - 13 Maj 2012 - 16:55
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: