Speltips

Speltips Shef Utd-Stevenage

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-14 20:45 Spela här

Speltips Shef Utd-Stevenage
Land: England Liga: Play offs
Odds: 1.80/3.20 Speltips: 1/1 HCP-1.5
2012-05-14 20:45 Shef Utd-Stevenage 1/1 HCP-1.5 1.80/3.20 RalleArvid

Jag var inne på det väldigt tidigt och uppmanade er att gå in på the Blades så tidigt som möjligt efter det första mötet. Jag fick mycket kritik för min första rek där jag trodde på Sheffield United även i bortamötet. Det visade sig att Stevenage inte lyckades skjuta ETT ENDA SKOTT mot Sheffields mål trots hemmaplansfördel.

United lyckades visserligen inte heller hota speciellt mycket men man var i ärlighetens namn väldigt nöjda över resultatet och spelade av matchen med stort bollinnehav i det faktum att man var oerhört tryggt förvissade om att vinna returen på hemmaplan.

Nu är det alltså returen på hemmaplan och man står i nuläget i 1.80. Det är ett helt okej odds, personligen lirar jag även en liten slant på hcp -1.5 till 3.20.

Med förra matchens bild och maktdemonstration färskt i minnet samt att det alltså skilde hela 17 poäng i ligaspelet ska det här inte bli några problem för ett Sheffield United som bör hålla till MINST i Championship mot ett Stevenage vars arena är charmig och rymmer ungefär lika många åskådare som Yxhults eller Kötthults hemmaarena.

Stevenage är nöjda med vad man åstadkommit så här långt medan Sheffield inte ens kan vara nöjda efter kvällens vinst och avancemang, man ska helt enkelt göra sällskap med grannen Wednesday upp i Championship.

Sheffield kommer spela helt annorlunda ikväll, förmodligen två anfallare istället för en som var fallet på bortaplan. Man kommer försöka bjuda hemmapubliken på sevärd fotboll och man kommer, likt fallet var på bortaplan, hålla i taktpinnen och initiativet redan från start men man kommer göra det med mycket mer frekventa attacker och man kommer verkligen gå för denna seger redan från matchminut ett.

Beattie är avstängd även i denna match men i övrigt ska United kunna ställa upp en ordinarie elva som under säsongen plockade 90 poäng varav 52 poäng hemma. 23 spelade matcher på hemmaplan, 16 segrar, fyra oavgjorda och bara tre förluster. Stevenage har visserligen bra form men inte borta, man har EN ENDA seger på sina nio senaste bortamatcher. Fyra förluster och fyra oavgjorda på dessa, på samma antal hemmamatcher har United sex segrar, varav en del övertygande siffermässigt, två oavgjorda och bara en förlust.

Mina spel på denna matchen blir:
Sheffield United rak 1:a till 1.80 på bet365 .
Sheffield United halvtid/fulltid: 1/1 till 2.87 på bet365 .
Sheffield United HCP -1.5 1 till 3.20 på bet365 .

Lycka till lads!

RalleArvid - 14 Maj, 2012, 09:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RalleArvid - 2012-05-14 12:51:16

?

Raz - 2012-05-14 12:39:55

hahahah "vi"

RalleArvid - 2012-05-14 11:41:56

Ursäkta till alla. Men vid det här laget är alla som är initierade väl medvetna om att Evans, er bästa målskytt givetvis saknas pga våldtäktsdom. Detta borde givetvis nämnts i reken. Dock ser jag Beatties avstängning som marginell då han inte gjort ett enda mål och knappast kan vara att räkna som ordinarie. I övrigt ska väl startelvan ikväll innehålla alla de tre bästa målgörarna om man räknar bort Evans!? Jag tror hårt på er ikväll och jag hoppas på er både för din och alla ryggares skull.

PollyRekar - 2012-05-14 10:22:47

Precis som i förra mötet och 3 sista ligamatcherna så saknas vår skyttekung Chad Evans. Laget vi har nu hade INTE tagit 90 poäng i ligan :/ Richard Cresswell ser ut att göra comeback ikväll tillsammans med Chris Porter på topp (hoppas, hoppas!) medans manager Wilson inte verkar vilja spela Bolton-lånet O'Halloran av nån anledning...Jag hoppas av hela mitt galna fotbollshjärta att du får rätt i din välskrivna rek! Säg bara inte att vi har samma ordinarie lag som under hela säsongen, saker har förändrats...Ha det!