Speltips

Speltips Norge-Danmark

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-05-15 12:30 Spela här

Speltips Norge-Danmark
Land: Världen Liga: Hockey-VM
Odds: 1.83 Speltips: Över 5
2012-05-15 12:30 Norge-Danmark Över 5 1.83 Nrjxx

Norge – Danmark (OBS! Nedsläpp: 12.15) Över 5 mål @ 1.83

Fortsätter med Hockey-VM där det rullat på riktigt bra hittills. 3/3 rekar har suttit och även utöver det så har det gått riktigt bra med många härliga spel.

Idag är jag inne på att det kan rassla in ett par mål i mötet Norge-Danmark!

Får ingen riktig feeling för något utav lagen här, är faktiskt lite inne på att Danmark kan överraska här. Men som sagt, jag avstår 1x2!
Istället så spelar jag över 5 mål till fina 1.83 på bet365 . Skulle det bli exakt 5 mål i matchen så återbetalas insatsen och det är framförallt det som gör att jag tycker det här är ett bra spel!

Norge har gått över linan i 4 av sina 6 matcher;

Sverige – Norge 3-1 (UNDER)
Ryssland – Norge 4-2 (ÖVER)
Tjeckien – Norge 3-3 (4-3 på straffar) (ÖVER)
Norge – Italien 6-2 (ÖVER)
Norge – Lettland 3-0 (UNDER)
Tyskland – Norge 4-12 (ÖVER)

Danmark har däremot bara gått över i 2 av sina 6 matcher;

Tjeckien – Danmark 2-0 (UNDER)
Danmark – Italien 3-3 (3-4 efter förlängning) (ÖVER)
Danmark – Sverige 4-6 (ÖVER)
Danmark – Ryssland 1-3 (UNDER)
Tyskland – Danmark 2-1 (ÖVER)
Lettland – Danmark 0-2 (UNDER)

Ni som sett ett par matcher med både Norge och Danmark får gärna hojta till om ni tycker att jag är helt ute och cyklar!
Hur som helst så tycker jag att Norge har presterat på en väldigt bra nivå och då är det framförallt offensiven som jag blivit imponerad av! 12-4 mot Tyskland kan vara bland det sjukaste jag sett på länge i VM.

Danmark har underpresterat enormt hittills. Man ska enligt flera experter ha sitt bästa lag någonsin i VM-sammanhang…
I första matchen mot Tjeckien var man faktiskt det bättre laget långa stunder! Men efter den mycket oväntade förlusten mot Italien i matchen efter så har man spelat med kniven mot strupen dem senaste matcherna för att inte åka ned i B-VM, och det har verkligen synts hur dem danska spelarna lidit! Man har ställt upp med 5 man i mittzon och bara väntat på att sina motståndare ska komma och anfalla!
Men frågar ni mig så var Danmark det bättre laget mot Tyskland och var värda minst 1 poäng där. I och med segern över Lettland igår så har man nu klarat sig kvar i A-VM till nästa år vilket gör att det danska laget idag kan spela helt utan press på sig! Det lär gynna deras offensiv enormt mycket!

Jag tror nu att man kommer släppa något på handbromsen och spela ut betydligt mer i den här matchen än tidigare. Man har ingenting att förlora längre och i laget finns flera offensivt skickliga spelare, Lars Eller, Frans Nielsen och Jannik Hansen för att nämna dem mest namnkunniga.

Norge å sin sida är redan klara för kvartsfinal vilket innebär att även dem kan spela helt avslappnat! I kvartsfinalen så kommer man att få möta antingen Sverige eller Ryssland. Självklart så vill Norge helst möta Sverige i ett utsålt!? globen. Men då måste Tjeckien tappa poäng mot Tyskland och det tror jag inte att norrmännen riktigt tror kommer ske.

I övrigt så blir det spännande att se om Haugen och Andersen står, Norge skulle eventuellt kunna vila Lars Haugen inför kvarten...? Skulle någon av dem inte spela så är det ännu mer fördel för överspelet!

Lycka till om ni väljer att rygga! Jag går för 4.e raka!

//Nrjxx

Nrjxx - 15 Maj, 2012, 05:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Nordinarn - 2012-05-15 09:38:14

Jag har sett ett par matcher med både Norge och Danmark och du är absolut inte fel ute. Det kan mycket väl bli en målrik match. Jag personligen tycker dock att lagen är relativt jämna (Norge har dock fått bättre utdelning hittills) och frågan är om matchen blir jämn och tight? Då blir det tufft med överspel. Speciellt då båda lagen enligt mig har riktigt bra målvakter!