Speltips Mjällby - IFK Göteborg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-05-17 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2,40
Tips: IFK över 1,5 mål
Dags för allsvenskt spel på Strandvallen kl 15:00 då Mjällby och IFK Göteborg drabbar samman.

Dagens intressantaste spel hittar jag i att IFK Göteborg kommer att producera över 1,5 mål framåt.

Jag har sett varenda match med Blåvitt i år. Och förutom i matchen mot Elfsborg där Boråsarna spelade defensivt och gjorde det svårt för Blåvitt så har Blåvitt, oavsett om man mäktat med att göra ett eller två mål, haft bud på att göra minst två mål eller fler i stort sett varenda match.

Chanserna har funnits där, hela tiden. Men ineffektiviteten har varit påtaglig i form av att Hysén inte hittat målet och Robin Söder har inte hittat sig själv sedan 2008-2009. Hannes "Killer" Stiller levererat dem få gånger han fått chansen, vilket tyvärr varit alldeles för sällan med favit i hand. Ett välkommet tillskott i anfallet är däremot David Moberg Karlsson som visade mot Malmö FF att han är en väldigt duktig spelare.

Statistiken på bortaplan talar kanske emot, men det skiter jag i. Jag vet vad jag har sett och jag vet vad jag har att vänta mig i eftermiddag. Blåvitt kommer att vara det spelförande laget och man kommer succesivt att mala ner Mjällby minut för minut och det kommer att dyka upp chanser titt som tätt, oavsett vilka anfallare man ställer på banan.

Och det som talar för att chanserna sitter idag är att Söder gjorde mål mot MFF senast och han visade att han är på gång igen. Hysén kommer att göra mål förr eller senare, så är det bara. Hannes Stiller är tillbaka i truppen till denna match och så fort han är på planen så är det snudd på målgaranti. David Moberg Karlsson ser jag även som en liten joker som när som helst kommer att göra sitt första allsvenska mål.

Som sagt, över 1,5 mål för IFK Göteborg till 2,40 ser jag mycket spelvärde i.

Några andra spel att tänka på är:

2:a till 2,60
2:a DnB till 1,86
Över 2,5 mål till 1,90
Båda lagen gör mål till 1,70

(Finns högre hos andra bolag)

Lycka till. Kom igen Blåvitt!
Spela på Mjällby - IFK Göteborg hos Betsson
Spela nu
Hallberg_GTE - 17 Maj 2012 - 11:00
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Hallberg_GTE - 2012-05-17 12:32

Självfallet. Men eftersom jag håller på Blåvitt placerar jag inte bets på att motståndarna skall göra mål vilket tvingar mig att sitta och hoppas på att Blåvitt skall släppa in något och därmed riskera att inte vinna matchen, även om det är troligt att dem gör det.

Mitchx - 2012-05-17 12:24

Det mest troliga spelet på matchen är att båda lagen gör mål.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: