Speltips: Halmstad BK-Ängelholms FF

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-05-17 17:00
Land: Sverige
Liga: Superettan
Odds: 1,90
Tips: 1
Först måste jag bara skriva detta:
Jävligt tråkigt att man kan skriva långa rekar och sen när man ska lägga ut de så har man blivit utloggad och skiten försvinner. Nog om detta för nu skriver jag en annan version av detta som jag säkert också kommer glömma spara eller på något sätt lyckas trycka bort.

Nu gör jag ett långt referat kort. Fick inte ligga igår, det tyckte jag var synd, denna otur från igår borde ge tur idag bla bla bla vinst för Halmstad.

Mer skrev jag väl, Halmstad vill vara tunga med bra passningspel och så vidare hade de tagit Rojas (stod Balvinsson här innan) och Blomberg från Ängelholm. Gillar att jag hade sparat Baldvinsson namn så det kan jag lägga in igen. BaldvinssonBaldvinssonBaldvinssonBaldvinssonBaldvinsson. Synd att jag inte ville använda mig av hela referatet istället men varför skulle jag vilja göra det när jag kan skriva såhär istället. Baldvinsson!

Vad kan jag skrivit mer.? Halmstad har inte spelat såhär rolig fotboll sen Fredrik Ljungberg och Micke Svensson hade framtiden för sig och att Cisse och Markus Ohlsson sög förra säsongen. Såklart var det inte så jag skrev men i korta drag.

Slutklämmen minns jag dock och den var såhär (antagligen kommer detta försvinna när jag trycker skicka så skriver säkert detta helt i onödan på min lediga tid, fan har jag inget bättre för mig kan man undra? svaret är fan nej jag är bakis och då har man fan inget för sig, bittert? JA!):

Även om ni inte fattade något av mitt ordbajsande (blev värre nu då jag inte har med något vettigt) så vill jag bara säga att Halmstads bollklubb kommer ta en säker seger idag över Ängelholm.

Inte alltid fel att spela med hjärtat (Hade skrivit så man förstod att jag var från Halmstad, kunde låta såhär: Igår var man ute i den hallänska natten men inte fan fick man ligga)!

Seger för Halmstads BK med 3-0 eller kanske mer troligt 3-1.

Rygga denna säkra Halmstadsseger för den har jag lirat på fyllan(Min memoar över hur det tipset lades har en gång skrivits men försvann med övrigt ordbajsande vid det kritiska moment som jag snart ska göra igen)!

HBK är en säker vinnare!

EDITERAD 2012-05-17 13.39:05
  Halmstad BK-Ängelholms FF
Spela på Speltips Halmstad BK-Ängelholms FF
73heodBEps - 17 Maj 2012 - 13:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
rubensvart - 2012-05-17 16:06

HBK rolig fotboll? Nästan undantagslöst långa bollar från backlinjen på två target-forwards som sen jobbar hårt. Tycker man det är kul så visst.

73heodBEps - 2012-05-17 13:30

Efter allt annat som blev fel med denna så har jag ju även skrivit att Baldvinsson kommer från Ängelholm. Så är ju inte fallet utan Rojas. Baldvinsson är intagen från Island. Synd att jag la ut en flummig version av en annars bra rek. Som min gode vän sa "Utan vetskap om matchen så hade jag inte litat på din rek". Ligger nog mycket sanning i det citatet.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Stoke - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1
2.17
16:00  Barnsley–Hull
Fotboll - Championship - 1
2.90
16:45  Lopp 6 Bula Bula Am
Trav - Örebro - Plats
2.35
18:30  Valencia - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.00
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming