Speltips Hammarby v Assyriska

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-05-18 19:30
Land: Sverige
Liga: Superettan
Odds: 1,95
Tips: 1
En fredagskväll på Söderstadion. Det finns lättare saker att ta sig för än att åka dit och sparka boll mot ett för dagen jävligt stabilt hemmalag.
För stabilt är numera rätt ord. Gregg Berhalter har fått ordentlig ordning på maskineriet och när laget nu för en gång skull har fått en smakstart på säsongen så kan det räcka jävligt långt. Att slippa jobba i uppförsbacke direkt vet vi alla hur ledsamt det kan vara.
Senast en fantastiskt bra första halvlek mot Värnamo. Som följdes upp med en något sämre andra, men de grönvita hjältarna kunde trots det åka hem med tre nyttiga poäng efter ett klassmål av Lallet.

Idag känns det spontant som att Assyriska kommer att passa Bajen som handen i handsken.
Varför?
Jo, det är ett offensivt byggt lag som alltid försöker spela fotboll och hela tiden går för tre poäng. Klart lättare att hantera sådana lag än andra getter som parkerar spelarbuss, massagebänk och kommunhus utanför eget straffområde.
Assyriska har dessutom tappat en hel del fart på slutet, och det är framför allt i de bakre leden det har fallerat ordentligt.
Eller, Assyriska inledde förvisso serien med tre raka segrar, men då inledningen i tur och ordning stavades Brage, Varberg, Värnamo så kan dom nio poängen kännas något överskattade. Nu är nio poäng på tre matcher alltid nio poäng på tre matcher, men jag hoppas ni förstår tankegången.
Så fort motståndet blev lite tuffare så small det till med två förluster och nu senast 0-0 hemma mot ett för året mycket blekt Falkenberg

Och idag är väntar ännu en tuff uppgift, skulle man väl kunna säga. Ett formtoppat Bajen en fredag på ett kokande Söderstadion, det är ingen lek. Ett berg ack så högt att bestiga att den uppgiften blir övermäktig Assyriska - som ändå kommer att försöka gå för tre poäng. Vilket också blir en del i lagets fall ...

TV4-Sport 19:20. Den jobbar vi in ...
Spela på Hammarby v Assyriska hos Betclic
Spela nu
holms - 18 Maj 2012 - 09:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Pettson - 2012-05-18 16:02

ryggar idag också. tycker inte om att bajen inte klarat av 2 bra ht senaste 2 matcher dock, men stödet och viljan/kamp löser detta mot ett assyriska som hade uppenbarliga prob att näta sist(0-0) i en match som smådominerades av laget.

engan - 2012-05-18 14:24

Tips: För er som tänkt spela denna på bet365 står 1an i 1.85 nu men asian hcp -0,5 som är samma spel ger 1.95

ingenpanik - 2012-05-18 12:49

RYGGAD

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: