Speltips

Speltips Blackpool-West Ham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-19 16:00 Spela här

Speltips Blackpool-West Ham
Land: England Liga: Play Off-final
Odds: Diverse Speltips: Diverse
2012-05-19 16:00 Blackpool-West Ham Diverse Diverse RalleArvid

bet365 livestreamar Blackpool-West Ham. Matchstart 16.00 lördag 19 maj.

Båda lagen gör mål – 1.66 bet365
West Ham att lyfta pokalen (gå upp i PL) – 1.50 bet365
Carlton Cole att göra mål – 2.50 bet365
James Tomkins att göra mål – 8.00 bet365
Över 11 hörnor - 1.83 bet365

Okej, dagen D! Den mest värdefulla matchen som finns i fotboll. Klubbars framtid och ekonomiska summor jag inte ens kan föreställa mig står på spel. Jag har ju givetvis tänkt väldigt mycket på den här matchen under en ganska lång tid så istället för att bara slänga ihop en hederlig 1X2-rek kommer jag nu härnedan redogöra kortfattat för alla mina olika tankar och spel för er att eventuellt rygga.

Ni som regelbundet läser mig känner vid det här laget till mycket av mina tankegångar och sympatier både vad gäller West Ham och Blackpool. Jag håller på West Ham, tycker att de har en Premier League-kompatibel trupp, en pragmatiskt lagd tränare och jag respekterar Blackpool och Ian Holloway.

Blackpool har som jag tidigare varit inne på inga spärrar. Om West Ham är favoriter till att avancera med press på sig och mer pragmatiskt lagd spelvision med taktiskt diciplin så är Blackpool deras antites. Blackpool har inget att förlora och man har med sitt otroligt starka play off-facit absolut ingenting att vara rädda eller nervösa för. 

Blackpool såg dessutom länge ut att missa play-off-platsen överhuvudtaget, man är trots att man nyligen var i Premier League en klubb som har mycket mer att vinna, och är i en situation där man redan kan känna sig nöjda med säsongen till skillnad från West Ham som är missnöjda att vara i denna situation överhuvudtaget.

Blackpool har 100 motståndare man hellre hade velat möta imorgon eftersom West Ham besegrat Blackpool i båda mötena denna säsong, detta dessutom med 4-0 respektive 4-1. Jag hade som West Ham-supporter iofs valt 100 lag att möta före Blackpool också…

Skadelägena:
Sam Allardyce har en komplett och helt frisk trupp att välja och vraka bland inför morgondagens drabbning.

Även Ian Holloway ser ut att ha en 100%igt frisk trupp efter att Bednar är tillbaka efter knäskada även om han troligtvis bara kommer ta plats på bänken.

Startelvor:

Balckpool:
Gilks
Baptiste, Evatt, Eardley, Crainey
M.Phillips, Ferguson, Angel, Ince
Taylor-Fletcher, Dobbie

West Ham:
Green
Demel, Tomkins, Reid, Taylor
O'Neill, Noble, Nolan, Collison
Cole, Vaz-Te

Så till mina spel då:

Med ovan skrivna utläggning tagen i beaktning tror jag på en offensivt och chansrikt präglad match. Blackpool är det sämre laget men utan respekt och med en offensiv agenda. Även om Hammers är disciplinerade kommer man inte kunna undvika faktum att Blackpool garanterat kommer vaska fram åtminstone en tre, fyra kvalificerade målchanser. West Ham bör därför gå för seger och ledningsmål vilket jag tror kommer innebära att båda lagen kommer lyckas näta under 90 minuter. Båda lagen att göra mål står i 1.66 på bet365 .

West Ham är favoriter och vinner mot Blackpool i en match likt denna 7 gånger av 10, därför ser jag ett litet värde in den raka ettan till 1.90 (hos bet365 ). Men faktumet att man är favoriter, faktumet att man både bör, förväntas och MÅSTE vinna matchen till skillnad från Blackpool som är avslappnade och har allt, allt, allt att vinna gör att det inte kommer bli en vandring i parken imorgon. Lite nerver, lite pirrigt, ett kaxigt Blackpool som rivstartar gör att jag inte är främmande för förlängning. Vad jag dock är ganska trygg i är att West Ham avancerar och spelar därför West Ham att gå vidare snarare än West Ham att vinna över 90 minuter. West Ham att nypa Premier League-platsen finns för den blygsamma till 1.55 på bet365 .

Jag kör återigen två, i mitt tycke, intressanta målskyttespel för West Ham till lite högre odds:
Carlton Cole att göra mål: Har varit oerhört nyttig för Hammers denna säsong och även om han kanske för den inte så initeirade tittaren inte rönt lika stor uppskattning som sin kollega Vaz Té bidrar han med fundamentet i hela West Hams offensiva spelidé. Har ofta domarna emot sig men imorgon tror jag på en ganska högt lagd ribba i bedömningen och om Cole inte blir förfördelad bara för han är starkare och tyngre än alla försvarare i hela Championship (vilket inte säger lite) har han goda möjligheter att göra mål antingen på inlägg eller om han rycker sig loss till ett friläge. Carlton Cole att göra mål står i 2.50 på bet365James Tomkins att göra mål: En av West Hams absolut viktigaste och genomgående under säsongen bästa spelare som jag, med halv ironi, halv seriös underton, anser skulle blivit uttagen till EM. Fantastisk mittback som dessutom vinner precis ALLT i luften. Uppe på varenda fast situation och West Ham kommer vara spelförande, försöka komma runt på kanterna och säkerligen vaska fram ett 5, 10-tal hörnor. Tomkins smyger dock upp på bortre stolpen och nickar dit en boll. James Tomkins att göra mål står i 8.00 på bet365 .

En liten peng med tanke på min spådda matchbild blir dessutom över 11 hörnor till 1.83. Också detta på bet365 .

Så, något för alla oavsett hur kaxig eller blyg man är.

Lycka till lads, och West Ham.

RalleArvid - 18 Maj, 2012, 20:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
jbf - 2012-05-19 14:09:36

Själv har jag lirat West Ham Ö1.5 Mål på Expekt till oddset 1.95, tycker det är otroligt spelvärt. Båda matcherna i denna säsong så har ju West Ham gjort 4 mål och är i ruskig form, mot PL!!

RalleArvid - 2012-05-19 12:58:53

Slog precis upp "recension" i encyklopedin och fann din kommentar. Tack!!!

Littlesnowman - 2012-05-19 00:28:12

Jag slog precis upp "rek" i encyklopedin och fann denna.
Fantastiskt!