Speltips

Speltips Värnamo - Ljungskile

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-19 16:00 Spela här

Speltips Värnamo - Ljungskile
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 1,83 Speltips: 2
2012-05-19 16:00 Värnamo - Ljungskile 2 1,83 Mikel

Värnamo – Ljungskile

IFK Värnamo gör i år sin andra raka säsong i Superettan. Förra säsongen gjorde man en bra säsong och man imponerande inte minst med sitt passningsspel. Dessvärre har man inför den här säsongen tappat två viktiga pjäser i Lorent Sadiku (Helsingborgs IF) och Viktor Claesson (Elfsborgs IF).

Dessförinnan hade spelare som Joseph Baffo (Helsingborgs IF), Simon Thern (Malmö FF), Niklas Hult (Elfsborgs IF) och Mohamed Bangura (Celtic FC) försvunnit från föreningen. Det är mycket möjligt att jag har glömt en eller två spelare här, men vad jag vill ha sagt är att så här många spelarförsäljningar får en stor påverkan. Nu är det heller inte vilka spelare som helst som man tappat.

Inledningen på den här säsongen har varit allt annat än bra. Det är bara att ta en titt på de inledande sju matcherna för att förstå hur situationen i Värnamo just nu är:

Värnamo 0 – 1 Varberg
Ängelholm 1 – 0 Värnamo
Assyriska 3 – 0 Värnamo
Värnamo 1 – 1 Landskrona
Falkenberg 3 – 2 Värnamo
Värnamo 0 – 1 Hammarby
Degerfors 6 – 1 Värnamo

Här kan vi se att av 21 möjliga poäng har det endast blivit en enda poäng och det var mot Landskrona på hemmaplan. Förra omgången åkte man på en riktig käftsmäll mot Degerfors, 6-1 förlust. Självförtroendet är allt annat än bra just nu..

Om vi istället lägger våra blickar mot bortalaget som idag är Ljungskile är läget ett helt annat. Inför säsongen förstärkte man rejält, bland annat med den förre AIK-spelaren Kenny Pavey. De första två matcherna innebar svårt motstånd i form av Öster och Jönköping Södra. Två förluster blev det (0-1 och 1-4). Därefter har man börjat komma igång.

Ljungskile 0 – 0 Halmstad
Umeå 0 – 1 Ljungskile
Ljungskile 3 – 1 Brommapojkarna
Brage 1 -1 Ljungskile
Ljungskile 2 -2 Varberg

Även om det hittlits bara blivit två stycken segrar visar man upp en egenskap av att vara svårslagna. Obesegrade i fem matcher. När man i eftermiddag ställs mot ett risigt Värnamo tror jag att det slutar med en seger.

Vi spelar Draw no bet på Ljungskile 1,83 med 6/10 units.

Mikel - 19 Maj, 2012, 12:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!