Speltips

Speltips EM Vinnare

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-08 18:00 Spela här

Speltips EM Vinnare
Land: Europa Liga: EM
Odds: 4.00 Speltips: Tyskland
2012-06-08 18:00 EM Vinnare Tyskland 4.00 Robben

Snart dags för en av årets höjdpunkter, Fotbolls EM

I år tror jag det blir Tyskland som lyfter bucklan.

Tyskland är ett lag som alltid är med och krigar i slutet på turneringar men som inte riktigt har lyckats i dom avgörande matcherna på senare år.
I år är man som vanligt en av huvudfavoriterna tillsammans med Spanien och Holland och det är dessa tre lag som jag tror kan vinna i år. Där bakom kommer Italien,Frankrike,England och Portugal som inte känns som några segerkanidater.

Spanien är favoriter och det är svårt att räkna bort dom efter EM guldet 2008 och VM guldet 2010 men dom känns lite svårbedömda just nu med spelare som kämpar mot skador och formsvaga spelare.

Tyskland har som alltid ett lag med grymmt bra offensiva kvalitéer med spelare som Klose,Cacau och Gomez.

På mittfältet har man spelare som Thomas Muller,Mesut Özil,Sami Khedira,Lukas Podolski,Toni Kroos,Mario Goetze,Lars Bender,Sven Bender och Bastian Schweinsteiger

Försvaret är Tysklands lilla svaghet, och då har man ändå riktigt duktiga Philip Lahm och Jerome Boateng. Per Mertesacker är just nu borta pga skada men kan vara tillgänglig för EM spel när det drar igång. Mats Hummels och Holger Badstuber är också backar med bra kvalitet.

Detta blir ett lag som inte är långt ifrån det laget man hadde på VM i Sydafrika då man slog England med 4-1 och Argentina med 4-0 innan man i semifinal åkte ut mot slutvinnarna Spanien med 0-1

Tyskland hamnade i en väldigt tuff grupp som består av

Tyskland
Holland
Portugal
Danmark

Fyra bra lag i samma grupp. Det blir säkert en del väldigt tuffa matcher men Tyskland och Holland är favoriter och jag tror också de blir de lagen som går vidare till kvartsfinal.

Ett odds på över 3.50 är bra tycker jag.

4.00 ger tyskarna just nu på bet365

Kommentera gärna era tankar om EM så man har bra info när det drar igång.

Lycka till alla som ryggar!


Robben - 20 Maj, 2012, 21:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Hantzy - 2012-05-25 09:22:20

Ytterbackarna är inga problem så länge inte Lahm eller Schmelzer går sönder förutsatt att den sistnämnde spelar som han gjort under våren. Sen vettefan om Badstuber kommer spela. Hummels och Höwedes går båda två före. Blir det skador i försvaret så finns det inte samma bredd där som på mittfältet och anfallet men annars så är det riktigt bra det med.

dhurst - 2012-05-20 19:08:19

helt inne på tyskland också. har ett jävligt grymt mittfält, kommer att få ha riktigt grymma spelare på bänken och som kan förändra matcherna om nån har en dålig dag, ytterbackarna är problemet, men mittlåset med hummels och badstuber är ju hur starkt som helst!.