Speltips Finland - Tjeckien

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2012-05-20 15:00
Land: Världen
Liga: VM
Odds: 2.30
Speltips: Över 5,5 mål
Spela på Speltips Finland - Tjeckien
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Över 5,5 mål
Det här spelet spelas blytungt av mig. Anledningen är väldigt enkelt. Oddset är på tok högt för ett överspel för att vara Bronsmatch.

Om Finland och Tjeckien, som generellt är två otroligt defensivt inriktade lag, hade mötts i en viktigare match eller i en vanlig gruppspelsmatch så hade jag inte spelat det här överspelet tungt, men idag blir det högst intressant.

Dels är det genrellt så att bronsmatcher brukar bli mer öppna, målrika och inte fullt så taktiskt styrda som "vanliga" slutspelsmatcher blir.

Dessutom brukar det bli så att det lag som är underdogs (eller hemmalag) brukar vara mer motiverade att vinna. För att för det laget brukar Brons innebära en liten upprättelse/vinst. Och jag tror inte att det är någon skillnad idag. Tjeckerna lär vara otroligt besvikna efter förlusten mot lillbror Slovakien, medan Finland trots allt kan vinna en medalj hemma inför sin egen publik.

Så jag tror fördel Finland i den här matchen, men jag tror också på målrik och mer offensiv hockey. 2.30 som Nordicbet erbjuder här är otroligt starkt odds enligt mig, så jag testar detta som dagens tyngsta spel.

//Amrish
Spela på Finland - Tjeckien hos Nordicbet
Amrish - 20 Maj 2012 - 12:18
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: