Speltips

Speltips Häcken - DIF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-20 15:00 Spela här

Speltips Häcken - DIF
Land: Sverige Liga: Alssvenskan
Odds: 5.50 Speltips: 2
2012-05-20 15:00 Häcken - DIF 2 5.50 Grinigtaste

Ja här kommer en Djurgårds grabb som ska reka DIF borta mot Häcken idag. 5.50 känns alldeles för högt för att inte spela.

Djurgården inledde säsongen briljant rent spelmässigt, men e fick inte med sig resultaten mot starka lag som Elfsborg och Malmö. Nu är man obesegrat 5 matcher irad, 4 oavgjorda och en vinst. Man har tappat sent mot både Åtvid och gnaget och det största problemet är att man inte kunnat stänga matcherna för att det har varit för lite tryck mot motståndarnas backlinje.

Efter att ha kollat på startelvan till dagens match så känns den väldigt offensiv och de överraskar säkert en hel del då man möter det otroligt målfarliga laget Häcken. Men självklart kommer det skapa ytor för Häcken med så det vankas verkligen målkalas på Rambergsvallen idag. I målet för DIF har vi Vaiho, som gjort det bra sen han fick chansen men ändå är han inte utav den kalibern att han kan stänga igen och vara den säkerheten en backlinje behöver.

Backlinjen från vänster, Gustafsson, Ceesay, Toivio, Nymann. Ceesay får antagligen i uppgift att plocka bort Waris från matchen och ni som såg derbyt mot AIK vet att han klarar av sådanna uppdrag när han fullkomligen tog bort Mutumba ur spelet första 45 minuterna. Ytterbackarna är otroligt offensiva och kan ge anfallet en bra bredd då båda yttrarna gillar att ligga lite mer centralt i banan än att slicka linjerna.

Mittfältet från vänster, Rajalakso, Sjölund, Chibsah, Hämäläinen. Bara 4 mittfältare idag för första gången i år. Med sjölund centralt har vi garanterat 4 bolltapp per match i uppspelsfasen och detta kan Häcken utnyttja och skapa riktigt vassa chanser. Men ingen utav dessa 4 känns spelciellt defensiva, Chibsah har gått mer och mer i djuppet de senaste matcherna och tappar då lite bakåt i omställningarna. Rajalakso ligger alltid offensivt, men är den spelare som tar flest max rusher per match utan tvekan ofta i onödan tappar ofta bakåt. Hämäläinen är den som ska styra spelet kring straffområdet men spelar idag på kanten, kommer säkerligen söka sig inåt och hota i djupled en hel del.

I anfallet har vi Ricardo Santos och James Keene tillsammans från start för första gången i år. Frågan är hamnar detta på avdelning succé eller avdelning fiasko? Jag tror på Succé då jag tror de kompletterar varandra väldigt bra och med 2 anfallare på topp kan vi hota Häckens backlinje ordentligt och ge en bra tyngd i straffområdet och för att vara ärlig är Häckens defensiv riktigt kass, låt er inte luras av dom som säger att den är okej.

Så offensiva Häcken mot ett nu offensivare DIF, jag spelar 2an till 5,50 då jag tycker att 1,57 på Häcken är alldeles för lågt satt men spelbolagen lyckas ofta lura in oss spelare i någon slags falsk trygghet.

Andra bra spel:

x2, står till 2,37. DIF obesegrat 5 matcher irad och detta spel ger bra utdelning i en dubbel eller trippel.
Över 3 mål till 2,100. Jag tror på ett målkalas idag!
Båda lagen gör mål till 1,72, riktigt spelvärt!


Med risk för att bli idiotförklarad får ni nu denna rek av denna jubelidioten!

EDITERAD 2012-05-20 14.43:39

Grinigtaste - 20 Maj, 2012, 14:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!