Speltips

Speltips Randers-Vestsjealland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-21 19:00 Spela här

Speltips Randers-Vestsjealland
Land: Danmark Liga: 1st Division
Odds: 2.35 Speltips: Randers -1.5
2012-05-21 19:00 Randers-Vestsjealland Randers -1.5 2.35 RalleArvid

Den engelska fotbollen är i stort sett avslutad för säsongen men för det kommer ni inte vara utan mina tips, grattis till alla ryggare i helgen. Startade med att skapa lite kapital inför lördagens play off genom att sätta Nantes – Sedan till 1.96. Sedan igår sattes då 4 av 6 spel till oddsen 2.50, 1.90, 1.66 och 1.50. Jag missade långskotten till 8.00 och 1.83 även om även båda dessa var nära (Tomkins att näta och över 11 hörnor.) Jag hoppas att ni njöt av mina uppdateringar på twitter (@RalleArvid)!?

Så, vad hittar jag då när denna, min sista vecka i Storbritannien på ett par månader (flyttar hem över sommaren på fredag) är i sin linda? Jag hittar ett spel i den danska andradivisionen:

I ungefär hälften av hemmamatcherna har Randers vunnit med 2 mål eller fler denna säsong. Imorgon ställs man inför en riktigt passande uppgift då man har chansen att befästa sin andraplats och uppflyttningschans mot Superligan med en match mindre spelad än konkurrenten Velje iochmed (seger)matchen imorgon.

Vestsjealland ligger på säker mark både uppe och nedåt så att säga. En match mer spelad än de lag som ligger i farozonen för nedflyttning och fem poäng tillgodo. Hela 12 poäng upp till toppen där Randers tillhör och kommer tillhöra när säsongen slutar.

Två plattmatcher i de tre senaste för Randers och kanske darrar man lite när man har uppflyttningsläget inom rekoll. Imorgon har man dock inte råd med några fler poängtapp, åtminstone inte på hemmaplan. Vestsjealland är ett lag som man bara ska slå på hemmaplan. De skiljer åtminstone en klass kvalitativt lagen emellan och det skiljer minst åtta klasser motivationsmässigt imorgon.

Vestsjealland har visserligen tre raka utan förlust på bortaplan men jag ber er att inte överskatta dessa matcher. Visserligen har motståndarna varit motiverade men det har även Vestsjealland varit, i och med de inspelade poängen på senaste har man dock distanserat mig från nedflyttningsstrecket och de tre matcherna man plockat poäng i har varit mot laget som ligger näst sist, fjärden sist och femten sist, lag som därför alltså är klasserna sämre än morgondagens motståndare. Dessförinnan fick Vestsjealland stryk med två måls marginal mot serieledaren Esbjerg tillika uppflyttningskollega med morgondagens motståndares Randers. Ett scenario som jag alltså är djupt förvissad om upprepar sig imorgon.

Mitt spel inför morgondagen blir Randers hcp -1.5 till fina 2.35 på bet365 .

Lycka till lads!


EDITERAD 2012-05-21 01.24:36

RalleArvid - 21 Maj, 2012, 01:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RalleArvid - 2012-05-20 23:47:23

Ber alla så hemskt mycket om ursäkt för felformuleringen. (var första gången någonsin i min rekat-tillvaro). Jag åsyftade givetvis Randers marginaler till missad andraplats och inte serieledningen. Tack för påpekandet och du som är initierad, kom gärna med uppdateringar om startelvor. Jag tror även fortsättningsvis HÅRT på det här spelet. 

Overplayer - 2012-05-20 22:45:00

Jag vet inte vart du tittat med Esbjerg leder serien med 17 poäng! och är helt överlägsna.

Randers har spelat bedrövligt efter uppehållet och från att ha haft en klar andraplats och stor chans att spela i högsta divisionen nästa säsong har man nu tappat allt.

Spelet var mycket bättre i den senaste matchen och kanske har man kommit igång igen men nu hotas man nerifrån och risken är stor att fformstarkaVelje tar andraplatsen istället för Randers.

Randers har framförallt haft stora problem i uppbyggnadsspelet efter uppehållet och det har såklart påverkat resultaten och framförallt anfallsspelet. De har denna säsong varit det topplag som producerat minst mål framåt.

Jag har följt serien de senaste åren och det är inte ovanligt att lag tappar mycket efter vinter/vår uppehållet.

Nu tror jag säkerligen Randers har bra chans imorgon och säger inte att det är ett dåligt spel men ville bara fylla på med information som speglar verkligheten lite bättre.