Speltips

Speltips Nordsjaelland-Horsens

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-23 20:00 Spela här

Speltips Nordsjaelland-Horsens
Land: Danmark Liga: Superligan
Odds: 2.05 Speltips: Under 2.5
2012-05-23 20:00 Nordsjaelland-Horsens Under 2.5 2.05 RalleArvid

Nu när den finaste fotbollen är över får vi börja hitta lite andra spelmarknader, och det ska väl gå bra det med. Givetvis har jag inte sett lika många tv-matcher från våra kära nordiska länder eftersom jag bor i Storbritannien, men jag känner mig ändå trygg i min insatthet på området, minst sagt. Och i danska ligans slutspurt tycker jag mig funnit ett guldodds.

En jättesensation hållet på att inträffa i Superligan i Danmark. Nordsjaelland kan snuva storlaget och historiska svensklaget FC Köpenhamn på ligatiteln. Man ligger två poäng före i det absoluta slutskedet av säsongen och imorgon har man en långt ifrån omöjlig uppgift framför sig. Jag håller mig dock långt borta från den raka 1:an av tre skäl.
1. Oddset är på tok för lågt.
2. Horsens, morgondagens motståndare ligger trea i tabellen och har ruggigt bra form (fyra raka segrar).
3. En stor risk för nerver nu hos hemmalaget när det verkligen börjar dra ihop sig och man på allvar känner att man har ena handen på pokalen och den andra handen på en seger-pilsner.

Vad hittar jag då för spel?
Jo, jag tycker faktiskt att jag erbjuds ett riktigt fint odds på underspelet 2.5. Lyssna på detta: Trots att Nordsjaelland leder ligan och kanske kommer plocka hem titeln är man det lag I HELA LIGAN som spelat flest matcher innehållandes under 2.5 mål. Hela 23(!!) av 32 matcher man har varit inblandade i har slutat med under 2.5 mål. Faktum är att hela 10 av 32 matcher även slutat med under 1.5 mål (också det har man gjort flest gånger i ligan).

Horsens har ett väldigt lättuträknat snitt i samma statistik, man ligger i mitten av under 2.5-tabellen då man i snitt spelar det varannan match. 16 gånger har man varit involverade i drabbningar med över 2.5 mål och 16 gånger under 2.5 mål. Bara denna statistik tycker jag klart talar för att under 2.5 är ett bra spel.

Men än är jag inte klar. Nordsjaelland kommer förmodligen vara riktigt spända inför denna uppgift och vara väldigt noggranna i matchens inledning. Jag håller inte för otroligt att man ändå grejar ett sent segermål men detta blir nog inget målfyrverkeri på något sätt.

Ytterligare en faktor som talar för en målsnål match är att Nordsjaelland har hemmaplan och bör ses som det bättre laget och därför styra matchbilden dit de vill. Och om jag ska vara ärlig så tror jag inte att det innebär någon huvudlös offensiv någon gång under matchen.

Underspelet 2.5 till 2.05 på bet365 är taget direkt.

Lycka till lads.

RalleArvid - 22 Maj, 2012, 20:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lingon - 2012-05-23 01:04:49

Ryggar med! :)

ingenpanik - 2012-05-22 23:32:48

Ryggad!