Speltips IFK Göteborg v Kalmar FF

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-05-24 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1,62
Speltips: 1
Spela på Speltips IFK Göteborg v Kalmar FF
Börja spela här
Spela på 1
Det är inte bara Sixten Boström som just nu inte skuttar glädjande till jobbet varje morgon, nej, det finns en herre till. Nu är dock Nanne Bergstand profet i sin egen stad så han lär sitta säkert, hur det än går för smålänningarna.
Och att allt inte står helt rätt till i den klubben märktes tydligt när Billy Landsdowne inför SAMTLIGA sponsorer i onsdagens hemmamatch mot Helsingborg förvägrades ställa frågor om den bänkande innermittfältsduon Israelsson/Rydström. Nu vet jag iof inte hur det brukar låta, men det var bland det mest horribla jag upplevt.

Våren har varit allt annat än bra för Kalmar, och man kan faktiskt hitta en röd tråd från försäsongen. Då spelade laget bedrövligt hela tiden, precis som nu. Skillnaden var att man trots det vann matcher. Men när det sen blev allvar så kom fiaskostämpeln som ett brev på posten.

Jag såg personligen Kalmar i Örebro. Jag såg också Kalmar i hemmamatcherna mot Gais och Helsingborg. Och, laget är fan inte bra. Och när man pratar med folket där nere med koll så börjar samtliga nu bli jävligt oroliga på riktigt. Med all rätt.

Idag saknas hela den ordinarie vänsterkanten. För IFK Göteborgs del så saknas ett par försvarare, men då Kalmar är så satans uddlöst framåt så hade det fan inte spelat någon roll om IFK Göteborg så skulle spelat med fyra gräsänder i backlinjen, det hade gått vägen ändå.

IFK kom tillbaka mot Gais efter en bedrövlig första halvlek.
Kommer laget bara upp i något sånär samma klass som i andra halvlek då, hur ska då stackars Kalmar lösa poäng?
Ett Kalmar som dessutom hatar att spela fotboll i Göteborg - mot Göteborg.

Veckans absolut bästa. Tack och bock!
Spela på IFK Göteborg v Kalmar FF hos Bwin
Spela nu
holms - 23 Maj 2012 - 23:46
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Capitano - 2012-05-24 17:56

skit också, tänkte oxå på denna match, avstår dock nu, får ta en holms (iskall) och tänka på saken

Lingon - 2012-05-24 01:11

Attans att man redan lagt detta, nu blir det garanterat förlust om det fortsätter som innan, hade ju rätt i min förutsägelse om åtvid :) bådar inte bra detta!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: