Speltips Gislaveds IS - Hovslätts IK

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-05-24 19:00
Land: Sverige
Liga: Division 3 Sydvästra Götaland
Odds: 2.35
Tips: 1
Jag tycker att en hel del talar för hemmaseger!

GIS får tillbaka flera spelare från avstängning, men har fortsatt lite skavanker på spelare som testas sent (ändå klart +). Senast blev det en förlust mot Rydaholm där GIS började bra, men förlorar matchen under en sämre inledande period i andra halvlek. Dessförinnan slet de mot serieettan Dalstorp men fick se sig besegrade med 2-0 (inget att skämmas över). Laget som rankades på den övre halvan av tabellen har alltså stött på hårt motstånd, men med meriter från högre seriespel bör de ro hem sin första trepoängare i kväll!

Gästande HIK är inte mycket att skryta om, och har alltid levt på sin goda kompisanda. Inför säsongen valde tyvärr flera stöttespelare att lämna laget åt sitt öde och de rankas fortfarande som nedflyttningskandidat! (blev helt utspelade på sin egen hemmaplan senast) Nu har också Simon Gustafsson tröttnat på omständigheterna och lämnat för sin moderklubb Habo IF i elitfyran!

Ettan borde stå i högst 2,00 och min insats lägger jag på 5/10 units (medel),

Good Gambling!

EDITERAD 2012-05-24 13.28:43
Spela på Gislaveds IS - Hovslätts IK hos Nordicbet
Spela nu
Kassören - 24 Maj 2012 - 13:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Kassören - 2012-05-25 15:05

GIS vann med 2-1!!!

Kassören - 2012-05-24 19:01

Det var mycket hårda ord det där. Var själv och kollade på matchen och mycket riktigt satt ett par av "mina skadade spelare" på bänken. Dessutom var första målvakten indisponibel och reserven stod mellan stolparna. Däremot chansade RSK grovt med några killar, men visst... De höll och laget vann. Moheda hade skott/nick i ribban och ledde med 1-0 under hela 60 minuter av matchen, men sedan tappade de till 1-2 med matchens sista spark - Det kan knappast kallas för att missa grovt! Tråkigt att du är besviken :(

Rahmen - 2012-05-24 18:01

Se upp! Denna rekare har hänvisat och byggt två av sina tre bonnfotbolls rekar på helt fel information. Pratar i föregående rek om att ena laget saknar halva startuppställningen och att det skulle vara mörkning från klubben sida när man skriver på hemsidan att alla utom en ska spela. Visar sig sedan att klubbsidan har rätt lagom till matchstart och givetvis missas reken rätt rejält. Som jag skrev till alla på planket, denna person har på något märkligt sätt fått för sig att han kan någonting om dessa serier MEN det har visat sig precis tvärt om. Jag skulle aldrig klaga på en rek eller rekare om fakta i reken visar sig stämma men att komma med helt fel info två av tre gånger gör att denna person går helt bort från min sida.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: