Nya tag idag, grabbar!! Vi missade Sogndal, på det berömda, igår. Idag har vi inga som helst intentioner på att upprepa den fadäsen.

Molde, Molde, Molde. Finns det något lag som kommer kunna hota er jakt på att försvara titeln från ifjol? Än så länge håller Strömsgodset hoppet vid liv, men om Ole Gunnar Solskjaers mannar, fortsätter som de gjort i sina fyra senaste matcher, då finns det få lag i Norden som rår på Molde.

Hemmalaget står just nu med 7-0-3. Fyra raka segrar har det blivit med en målskillnad på hisnande 11-1. Lägg där till att laget haft problem med skador under denna perioden. Till dagens match är allt, enligt rapporter, återställt och den börjar ljusna i truppen. Laget har bevisat att man har en imponerande bredd, som kommer visa sig vara viktigt när matcherna duggar tätt.

Jag vet, Tromsö har imponerat på slutet, på hemmaplanen!! På resande fot har det blivit två poäng på fyra försök. Senast förlorade man med 2-0 mot tidigare nämnda Strömsgodset. Tromsö har en bra trupp, helt klart tillräckligt bra för den övre halvan, men inte tillräckligt bra för att klara av att hävda sig här. Att man dessutom har skadebekymmer att ta hänsyn till, lär knappast gynna gästerna.

Nej, här känner jag mig relativt trygg. Hemmaseger blir det och oddset är oerhört charmerande. Jag serverar, ni tar för er!

Lycka till//Braaten

This is the stats tab
This is the post tip