Här kommer nästa EM-spel! Fullt medveten om att det redan finns en rek uppe på just det här, men jag måste ändå lägga upp det jag också då jag verkligen fastnat för det!

Ryssland att åka ur EM i kvartsfinal @ 2.25 Betsafe

Ryssland spelar i den klart sämsta gruppen i EM och man borde därför ha stora möjligheter att komma 1.a eller 2.a och därmed få spela en kvartsfinal.
Dem andra lagen i gruppen är Tjeckien, Grekland och så värdnationen Polen..
Det stora orosmomentet är väl om förbundskapten Dick Advocaat lyckas få alla ryska spelare att dra åt samma håll.. Men det tror jag! Och då man har många riktigt bra fotbollsspelare i laget så ska det mycket till för att 2 utav dem övriga lagen ska parkera framför Ryssland när tabellen är färdigspelad.

Det gäller dock som alltid att nyckelspelarna presterar! Akinfeev, Zhirkov, Arsjavin, Denisov och Pavlyutjenko håller jag som lite personliga favoriter.

Såhär spelas kvartsfinalerna:

1.an Grupp A - 2.an Grupp B
2.an Grupp A - 1.an Grupp B

Den stora orsaken till att Ryssland kommer åka ur just i kvartsfinal är som alla vet för att grupp B består utav lagen Tyskland, Holland, Portugal och Danmark... Dödens grupp!
Man kommer troligtvis stöta på antingen Tyskland eller Holland som jag tror kommer ta sig vidare från grupp B.

Så om ryssarna bara kan göra vad som förväntas av dem och ta sig vidare från gruppspelet så ska det mycket till för att rubba ett lag som Tyskland och Holland som förövrigt är med i snacket om att vinna hela turneringen!

Lycka till!

//Nrjxx

This is the stats tab
This is the post tip