Speltips

Speltips Norge-England

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-26 20:45 Spela här

Speltips Norge-England
Land: Internationell Liga: Vänskap
Odds: 1.80/3.30 Speltips: U 2.5/X
2012-05-26 20:45 Norge-England U 2.5/X 1.80/3.30 RalleArvid

Hemma i Sverige nu ett par månader, därför det har varit tyst om mig i dagarna två (pga resor) och därför saknar jag redan England och ser till att stilla den saknaden genom att reka och titta på lejonen ikväll.

Roy Hodgson har tonat ned alla förväntningar både på mästerskapet men framförallt inför kvällens drabbning borta mot Norge. Ingen förväntar sig att något resultat skall uppnås och detta av flera anledningar. Men just detta kan vara en faktor som gör att man höjer sig lite när man dels vill motbevisa kritikerna men också kan spela utan press. Englands spelare är dessutom om möjligt mer taggade inför kvällens uppgift då man vill visa att man förtjänar en plats i startelvan mot Frankrike i EM, Norge missade ju som bekant oerhört knappt (målskillnad mot Portugal vill jag minnas). Men det är också de enda positiva argumenten jag kan hitta hos England inför ikväll.

Utan att snudda speciellt mycket vid 1x2 så kan jag nämna att jag tror att England får svårt att vinna matchen. Norge har inte förlorat hemma på över två år och krysset ligger närmast till hand enligt mig. Tre av fyra av de senaste mötena har dessutom slutat med kryss. England har bara besegrat Norge en gång på de sex senaste försöken. Ja, en liten tv-peng på krysset får det bli, men vad jag dock är förvissad om ikväll är en målsnål match. Rooney är även borta från spel och om Stewart Downing startar istället för Ash Young (troligt) så spelar England med 10 man redan från start.

Vi känner alla till Drillos sätt att spela fotboll, pragmatiskt och många gånger framgångsrikt men sällan målrikt varken framåt eller bakåt. Vad gäller Roy Hodgson är han en tränare som generellt sett tänker på defensiven framför offensiven och även mer så tror jag blir fallet ikväll då han haft så kort tid på sig att förbereda sig. Han kommer börja i rätt ände och kommer vara mycket mer nöjd med en 0-0match än en 4-3 seger.

Mycket talar för kryss men ALLT talar för målsnålt ikväll.

Givetvis ytterst preliminära laguppställningar men här nedan delges två tänkbara elvor:

Norge:
Jarstein
Hogli, Hangeland, Demidov, Riise
Braaten, Grindheim, Jenssen, Pedersen
Huseklepp, Abdellaoue

England:
Hart
Jones, Jagielka, Lescott, Baines
Barry, Parker
Walcott, Gerrard, Young
Carroll

Under 2.5 är taget till 1.80 på Ladbrokes
Krysset är taget till tv-pengsinsats till 3.30 x pengarna på bet365 .

Lycka till lads!

RalleArvid - 26 Maj, 2012, 10:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Littlesnowman - 2012-05-26 17:47:31

Finns det någon info om spelartruppen att finna?

RalleArvid - 2012-05-26 11:29:50

Hoppas på Sheffield men tror på lite fördel för Huddersfield. Detta för de har mindre press på sig, har ett bättre momentum och Sheffield har stora problem att göra mål samt oerhört dåliga vibbar och minnen vad gäller play-off. Vad tror du själv?

Luke - 2012-05-26 11:16:56

Vad är dina tankar om mötet Huddersfield-Sheffield, vilka tar steget upp tror du?