Speltips

Speltips EM Vinnare

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-08 18:00 Spela här

Speltips EM Vinnare
Land: Europa Liga: EM
Odds: 3.75 Speltips: Spanien
2012-06-08 18:00 EM Vinnare Spanien 3.75 Dumihuvetspojk

WOW!!! Nästan 4 ggr på Spanien är galet.
Utan tvekan den bästa truppen,inget av dom andra lagen kan ens jämföra sig här. Men en bra trupp betyder inte att man vinner. Men här finns massa vinnare som har vunnit VM,EM och CL bland annat.
Bästa som kunde hända för Spanien att inte Barcelona eller Real Madrid vann CL i år då kommer dessa spelare (Nästan hela laget) var sjukt taggade och sugna på att vinna årets höjdpunkt.
Finns absolut ingen mättnad efter att lagets stora stjärnor fått nöja sig med en pokal var och för Barcelonas del (Xavi,Iniesta,Busquets,Pique,Cesc,Thiago,Valdes,Pedro?,) bara cupen.

Ser Tyskland som den stora utmanaren, efter dom finns inget lag som har kapacitet att slå Spanien om dom spelar på sin högsta nivå.
Holland kommer troligtvis inte tillåtas att spela karate mot Spanien denna gången om dom möts och inte ens det räckte senast. Dom skulle ha haft 3 röda i VM finalen.

Spanien har 2 stora avbräck: David Villa som är landets naturliga skyttekung,men jag tror att Llorente kommer ersätta och göra det bra. Han gjorde mycket mål i ligan och nu spelar han med ännu bättre spelare runt sig, borde sluta bra! Dessutom har man vetat ganska länge att Villa missar så det är ingen chock i laget direkt.
Det största avbräcket är Puyol, stor ledare med tung rutin och hjärtat i landslaget precis som i Barcelona, men det största avbräcket är faktiskt inte att Puyol inte kan spela utan att han troligtvis ersätts av Alvaro Arbeloa som är en oerhörd säkerhetsrisk. Dålig fotbollsspelare är han med. (nej det har inget med att göra att han spelar i RM)

Hade Puyol spelat så hade jag satsat 3 ggr så mycket pengar då Arbeloa är det enda som gör mig LITE nervös för detta spel.

Spaniens troliga 11:

Casillas

Arbeloa,Ramos,Pique,Alba

Xabi,Alonso,Busquets

Silva,Xavi,Iniesta

Llorente

Denna 11.a är EM´s klart bästa på pappret... Dessutom väl inspelad.
Vilket annat land kan ha en bänk med: Cazorla,Mata,Torres,Fabregas,Navas osv osv... Otroligt lag!

Att reka Spanien är lite som Nadal i Franska, dom kommer vinna helt enkelt. Men hade räknat med 2,5 kanske..
Blir skönt att knäppa Mr_england på näsan som rekat Holland, vilket förvånar mig då England som vanligt har ett ruskigt bra lag på pappret haha :)

Gör mig inget om jag missar denna om Zlatan kunde lösa ett guld , men som sagt det händer inte!!

Vamos Espana!

Dumihuvetspojk - 27 Maj, 2012, 10:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mitchx - 2012-06-04 03:48:41

Fö den delen uselt försvarsspel mot Kina. Det kanske inte säger något alls med tanke på att det bara var en träningsmatch, men ush vad dåligt alltså.

Mitchx - 2012-06-04 03:47:29

Jo det är sant. Titta bara på matchen mot Kina igårkväll. Det blev ju ett mål :D

Dumihuvetspojk - 2012-05-28 14:15:37

Vi har alla olika uppfattningar som tur är :)
Jag tycker oddset borde vara runt 2.75-3 som allra högst... Med dom spelare man har runt sig så gör man mål som forward i Spanien!!

Mitchx - 2012-05-28 12:12:18

Alltså det är inte fel att tro att Spanien kan vinna Em, men jag tycker det är helt fel att reka Spanien till odds under 4 ggr när det finns tydliga frågetecken. Bara för att LLorente gör det bra i klubblaget vilket jag verkligen anser att han gör, så betyder det inte att han kommer leverera i landslaget och därmed visa sig vara en bra ersättare för Villa. Att Pyol ersätts av arbeloa som du skriver tycker jag man borde se som ett frågetecken som gör att 3.85 suger.
Ganska välskriven rek då du täcker även frågan om mättnad för spaggarna, men där du inte tror på mättnad är jag lite mer ifrågasättande. För det första så kan inget lag vinna år efter år. Bara det talar emot Spanien. Det är ju små marginaler som alla vet.

Pettson - 2012-05-28 08:50:06

spanien borde låna chile's coach - den lilla djävulen hade satt EM-guldet i sten. nej Tyskland vinner och östaterna får ett ok Em och ett bra VM. :)

Dumihuvetspojk - 2012-05-27 18:05:16

Förhoppningsvis så vet du att Xabi Alonso är en spelare.. Har råkat leta sig in ett kommatecken där...

knäred - 2012-05-27 17:40:26

Får dem ställa upp med det laget så kanske de vinner men det troligaste är väl att de endast får ha 11 man på planen och inte tolv som du har i din "elva"... :)