Speltips

Speltips Murray - Ito

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-05-29 18:00 Spela här

Speltips Murray - Ito
Land: Frankrike Liga: Franska öppna
Odds: 9.00/4.33 Speltips: Olika
2012-05-29 18:00 Murray - Ito Olika 9.00/4.33 RalleArvid

Igår var det oerhört smärtsamt att streama Molde-matchen. Så fruktansvärt bra de spelade, så mycket målchanser de hade, så mycket frilägen och bortadömda mål de hade, så fantastisk målvakt Hönefoss hade, osv, osv, osv. MEN: slutresultatet innebar att jag hade fel, fel, fel och ingen kan någonsin ändra på det.

Tv-pengs-spel på tennis från min sida ikväll. Har n i hört på maken va!?
Jodå, jag är väldigt intresserad av tennis och ser det som min andra-sport både vad gäller betting och utövande helt utan konkurrens.

Nya tag tas alltså idag men som ni vet är det riktigt fattigt utbud i dessa dagar inför EM och insatsen bör hållas tämligen låg på de flesta av mina spel under perioder likt dessa, detta för att jag när jag inte hittar några spelvärda 1X2 ofta försöker hitta höga odds på lite specialspel. Om man därför sätter var tredje kan detta ofta vara mer än tillräckligt för att gå plus. Idag har jag hittat något utav ett traditionsspel som jag alltid känner starkt för när det är dags för Grand Slam.

Min favoritspelare på touren (mycket tack vare att jag identifierar mig extremt med hans psyke) Andy Murray lyckas nämligen ALLTID att komma sovandes in till öppningsmatcherna i Grand Slam. Detta renderar inte sällan i fara för tappade set (ofta det första alltså) i första omgångarna av Grand Slams. Dessutom har han varit så INFERNALISK dålig denna säsong sedan han rakade av sig håret (eller kanske är anledningen troligare att han har haft problem med omställningen till gruset).

Tatsumo Ito är en japan som är rankad 68 på ATP-touren för tillfället men jag hade lirat samma spel om Murray hade ställts mot chef Tobbe Holms. Detta känns bra till fina odds:

Tatsumo Ito att vinna första set och förlora matchen till 9.00 på bet365 .
Över 3.5 set till 4.33 på bet365 .

Lycka till lads! OCH Andy (efter att du tappat första set that is…)

RalleArvid - 29 Maj, 2012, 08:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RalleArvid - 2012-05-29 08:30:04

Som alltid med stora tennismarknader går det säkerligen att hitta både högre och lägre odds på samma spel. Dessutom nåddes jag av nyheten att Ito att vinna första set rakt av går att spela till 9.00. Snickra ihop vad ni vill. 3-1 känns intressant också.