Speltips

Speltips Benneteau - Zverev

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-05-29 15:30 Spela här

Speltips Benneteau - Zverev
Land: Frankrike Liga: Franska Öppna
Odds: 1,65 Speltips: Benneteau
2012-05-29 15:30 Benneteau - Zverev Benneteau 1,65 Poldan

Mischa Zverev har haft en grym run i kvalet till Roland Garros. Hur det gick till vet ingen. Han har varit iskall i två månader, men skrällt tre gånger i rad nu. Nu måste det ta stopp mot en comebackande Benneteau som var riktigt bra innan ”skadan”. En lätt sträckning han ådrog sig mot Murray.

Hur många ganger har vi inte sett detta? En högrankad spelare som lyckas kriga sig in i huvudturneringar för att sedan åka på snabb sorti.
Man ska veta att det är skillnad på skada och skada. Julian Benneteau vilade mindre än en vecka efter Monte-Carlo (där han sträckte sig) och har sedan dess, precis som de största spelarna, legat i hårdträning inför Roland Garros.

I min värld är Benneteau underskattad på grus och tysken Mischa Zverev en medelmåtta rankad 212. Han ska vara chanslös idag. Det höga oddset grundar sig uteslutande på att Julian Benneteau inte spelat tennis på tre veckor. Annars hade vi sett 1,20-1,25.

Den var mindre än en månad sedan som tysken Mischa Zverev förlorade mot James Lemke (486) med 6-2, 6-2 och Yuichi Sugita (196) men 6-1, 6-1. Det är spelare som knappt satt sin fot på en grusbana.

Förlorar Benneteau mer än ett set kan han lägga racket på hyllan.
Bwin betalar 1,65 på franska hemmaseger.

Poldan - 29 Maj, 2012, 11:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!