Speltips K. Anderson - Zeballos

Sport: Tennis
Spelstopp: 2012-05-30 11:00
Land: Frankrike
Liga: Franska Öppna
Odds: 2,35
Speltips: Zeballos
Spela på Speltips K. Anderson - Zeballos
Börja spela här
Spela på Zeballos
Kevin Andersson har problem, det kan vi konstatera. Rui Machado är en feg medelmåtta som blir livrädd när det vankas ATP hade en 18 månader lång vinst-torka på tourens finrum. Trots det är han inom topp 100 och är direktkvalificerad till de stora eventen - stor skandal om ni frågar mig.

Hur som helst var portugisen millimetrar från att slå ut Kevin Andersson i första rundan, men föll på målsnöret efter ”tiebreak” i avgörande set. Hade de spelat matchen under en och samma dag tror jag att Kevin fått se sig besegrad. Men nu fick han vila högerarmen och servade bättre när matchen återupptogs dagen efter. Men det märks att sydafrikanen inte är form.

På onsdag ställs hon mot en sämre rankad spelare, men bättre spelmässigt just nu. Zeballos har en fin form på CH-touren och har vunnit nio och de tio senaste matcherna. Han spelar över 70% av matcherna på grus och har fått lära sig sedan barnsben hur man hanterar en grusbana.

Kevin Andersson har spelat elva matcher under årets grussäong och längtar nog reda nu till Wimbledon och snabbare underlag. Han har egentligen ingen meriterande seger under året. Den bästa vinsten, för två månader sen, där han vann över Sam Querry efter tre set och tiebreak i avgörande. Knappt så att man höjer på ögonbrynen.

Sydafrikanen har inga poäng att försvara och det är heller inte i grusturneringar han ska plocka dem.

Om man inte vågar gå för vinstspelet är åtminstone överspelet bokat och klart. 12 av argentinarens 15 senaste matcher har gått till tre set och båda spelar fler tiebreaks än gemene spelare.

Zeballos spelas till 2,35 på bwin och överspelet är spikat när oddssättarna slutat pilla navel.
Spela på K. Anderson - Zeballos hos Bwin
Poldan - 29 Maj 2012 - 11:27
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
simoes1608 - 2012-05-29 19:15

Bra rek! Tror också att Anderson enbart vann första tack vare vilan och Zeballos har haft ett ganska bra år.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: