Speltips Fredrikstad - Viking

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-05-29 19:00
Land: Norge
Liga: Tippeligaen
Odds: 2,50
Speltips: 2a
Spela på Speltips Fredrikstad - Viking
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 2a
Igår gick vi på en nit, då Alta stod för en heroisk insats borta mot Sandefjord. Det är bara att svälja den förlusten och kämpa vidare idag.

Fredrikstad möter Viking hemma på Fredrikstad Stadion. Det är ett hemmalag i stort poängbehov, ett hemmalag som åter skulle få lite jord under fötterna, med vinst och tre poäng ikväll. Det är Fredrikstad som behöver poängena mest, helt klart.

Jag kan dock inte se hur man skall lyckas med det. Tarik Elyounoussi, är inte bara lagets bästa, utan även kanske Norges främsta offensiva vapen för dagen. Elyounoussi har själv gjort fem mål denna säsongen, men framåt är han hjärnan bakom det mesta och de flesta av de 15 mål som Fredrikstad mäktat med såhär långt. Att han saknas är förstås inte helt enkelt att handskas med.

Hemmalaget har tagit fyra av 15 möjliga poäng hemma. Inte speciellt charmerande siffror. Med Kevin Duré, Thomas Holm, Alex Valencia och Etzaz Hussain OCH Tarik Elyounoussi borta, så lär nog inte siffrorna snyggas till ikväll åtminstone. Hans Erik Ramberg är dock tillbaka, men han har varit borta en längre tid och lär knappast höja hemmalaget och leverera något direkt.

För Vikings del så börjar det ljusna i tunneln. Flera skadade spelare är tillbaka till kvällens batalj. Bortalaget kom tillbaka efter den miserabla 5-1 torsken borta mot Tromsö, och besegrade Stabaeck genast efteråt med 1-0. Ett tecken på härlig moral efter en sådan klart svidande förlust.

Viking har haft en del problem med skador och avstängda spelare. Med flera av dessa tillbaka tills ikväll så skall chanserna vara bra mycket större än vad oddset indikerar. Viking kommer att få föra matchen och pressa hemmalaget under långa stunder. Man har dessutom ingen Elyounoussi, i Fredrikstad, att oroa sig över, utan man kan spela en avslappnad anfallsfotboll och kämpa ner ett skadskjutet hemmalag.

Tvåan betalar riktigt bra!
Lycka till// Braaten
Spela på Fredrikstad - Viking hos Betsafe
Erik.Braaten - 29 Maj 2012 - 13:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mastercard - 2012-05-29 18:05

Jag går tyvärr emot reken:) och tror fredriksstad grejar 3p. Men lycka till:)

Erik.Braaten - 2012-05-29 15:20

timrcracker

Målsnålt lär det förmodligen bli här. Har en slant på under 2,5mål. Jag tror inte att Fredrikstad sätter någon boll i nät alls idag och spelar därför också att hemmalaget inte för mål, till över 3 i odds. Viking vinner. Patrik Ingelsten matchvinnare? ;)

timrcracker - 2012-05-29 15:03

Tror på målsnålt med 0 - 0, 1 - 0 alltså att Viking förlorar, då jag lägger stor vikt vid vilka lag som dom mött på slutet dör Fredrikstad mött 1:an, 2:an och 3:an i ligan och gjort det bra men Viking möt dom som ligger på dom tre sista platserna..
Verkar som hela staden kraftsamlar till denna match.

Capitano - 2012-05-29 14:22

Jag var inne på under 2,5 mål till 1,90 ungefär, utan Elyounoussi framåt blir det nog inte så många mål för hemmalaget, men tror inte de viker en tum i defensiven,

0-1? 1-1?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: