Speltips

Speltips IBV Vestmannaeyjar - Stjarnan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-29 20:00 Spela här

Speltips IBV Vestmannaeyjar - Stjarnan
Land: Island Liga: Landsbankadeild
Odds: 1,83 Speltips: 2 DnB
2012-05-29 20:00 IBV Vestmannaeyjar - Stjarnan 2 DnB 1,83 discoermee

Hallå!

Tänker inte skrika ut denna match se det mer som en liten ögonöppnare.

Hemmalaget i matchen IBV Vestmannaeyjar har en urusel form med tre förluster och två oavgjorda på de fem första omgångarna och 4-7 i målskillnad. Man har alltså fortfarande ingen fullpoängare i ligan eftersom vi bara kommit just fem omgångar än så länge. Laget har alltså inte alls fått någon kalasstart på säsongen. Har dock ingen koll på skadeläget i laget då jag inte är någon hejare på isländska.

Bortalget Stjarnan då! Jo där ser vi form och en bra inledning i serien. Man har fortfarande inte förlorat i serien och har två segrar och tre oavgjorda. De ska sägas att två av dessa kryssmatcher har vart mot ettan och tvåan varav en just på bortaplan, starkt! Finns helt klart kvalité i detta lag. Ett så formstarkt lag på en sådan dålig dag utbudsmässigt måste kollas in!

Finns säkert något annat trevligt spel i matchen vågar mig dock inte på raka tvåan till 2,70 men för den vågade, shoot! Men eftersom hemmalaget har en tendens att kriga/grisa till sig en poäng på just hemmaplan så "säkrar" jag med DnB dvs insatsen tillbaka vid oavgjort.

Kör hårt och kom gärna med synpunkter, ha en fortsatt trevlig tisdag allihop!

/ Discoermee

discoermee - 29 Maj, 2012, 16:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!