Speltips

Speltips Schweiz-Rumänien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-30 20:30 Spela här

Speltips Schweiz-Rumänien
Land: Internationell Liga: Vänskap
Odds: 1.85 Speltips: Över 2.5
2012-05-30 20:30 Schweiz-Rumänien Över 2.5 1.85 RalleArvid

Lite väl mycket stolpe ut för mig på sistone. Molde-reken stör mig fortfarande och igår borde mitt Murray-spel suttit i andra set. Så blev det dock inte och i avsaknad av några matcher med Brittisk prägel idag hittar jag lite Schweiz och lite svenskt.

Mitt huvudsakliga spel idag hade faktiskt varit Rosenberg att göra mål. Detta spel är emellertid redan täckt på ett briljant sätt av chefen Holms (som förvisso sticker ut hakan än längre och tror till och med på första målskytt). Det blir en rygg på det spelet, men också Rosenberg att göra mål at anytime till 2.55. Detta spel kombineras i en dubbel med följande:

Schweiz tar emot Rumänien hemma i Luzern där dimman ligger tät, vad jag även tror är att näten kommer rassla med tätt mellanrum.

I Rumäniens sex senaste matcher har det gjorts tre eller fler mål vid fyra tillfällen. I Schweiz senaste 9 matcher har det bjudits på tre mål eller fler vid fem tillfällen. Lagets två senaste matcher har dessutom innehållit inte mindre än TOLV(!!!) mål.

Ettan är ganska lågt nedtryckt så jag nöjer mig med en liten slant på över 2.5-spelet i denna match. Rumänien är opålitliga och det är svårt att veta var de står. 1-1 mot ett starkt Uruguay var imponerande, likaså att slå Grekland på bortaplan. Men i övrigt har man bara mött blåbärslag på sistone och jag vågar inte uttala mig om deras möjligheter att stå upp emot Schweiz, speciellt inte när Schweiz 5-3seger över Tyskland är svår att dra några växlar av med tanke på startuppställningarna.

Inget av lagen nådde EM vilket gör att jag tror på en ännu öppnare match än vad som hade varit fallet om något av lagen hade haft detta som genrep och ville putsa på taktiska bitar och fokusera på att sätta försvarsspelet till en större utsträckning. Hemmaplan för ett offensivt Schweiz och förmodligen många byten i båda lagen gör att jag tror på en öppen matchbild men en hel del chanser och över 2.5 mål.

Över 2.5 mål ger 1.85 på bet365 .
Detta gör att dubbeln kombinerad med Rosenberg at anytime ger närmare 5 gånger pengarna.

Detta överspel spelas dock givetvis även som singel.

Lycka till lads!

RalleArvid - 30 Maj, 2012, 09:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!