Speltips

Speltips Ytterby IS - Assyriska

Sport: Bonnfotboll Spelstopp: 2012-05-31 19:00 Spela här

Speltips Ytterby IS - Assyriska
Land: Sverige Liga: Division 2
Odds: 2,11 Speltips: 2
2012-05-31 19:00 Ytterby IS - Assyriska 2 2,11 pig1010

Okej då var det dags för fotbolls fredag. Medans resten av Sverige rekar och spelar på EM idag så drar jag iväg ett värdespel i Div 2 Västargötaland.

Idag spelar alltså Ytterby is hemma på Yttern mot Assyriska. Det är ett Ytterby som på sina 7 matcher endast har tagit 8 poäng. (2 vinster 2 oavgjorda 3 förluster) Med sina 8 poänger ligger Ytterby på en tionde plats av tolv möjliga. På sina 7 matcher har man lyckats göra 10 mål och släppa in 2. Senast mötte Ytterby Torslanda (Serie ledarna) Där man i min åsikt var det lite sämre laget i första. och fick ett mål imotsig. Torslanda gör sedan ett snöpligt självmål. Men spelar upp sig i andra aningen men orkar inte stå imot efter att dem drog på sig ett rött kort. och förlorar senare matchen. Med detta vill jag säga att ytterby inte klarar hårdare motstånd en helmatch. och lyckades inte göra mål själva heller för den delen utan det fick Torslanda själva bjuda på.

Assyriska serietvåan. Har på 7 matcher lyckats sammla ihop 12 pinnar. vilket reolterar i att dem har i dagsläget 5 poäng upp till serieledning. På sina 7 matcher har man lyckats göra 16 mål och släppa in hela 11. Assyriska är ett klart topplag som kommer göra allt dem kan för att knappa in på serieledande torslanda. Medans ett poäng tapp kan resultera i att man glider ner till en femte plats. Och har därför endel all spela för.


I denna matchen väljer jag att gå in en tvåa till 3/5 units till ett odds på omkring 2 gånger pengen.

Reka på egen!

Funderar på att åka ner till yttern imorgon och kämpa in matchen på plats i planket men fårse påt.

pig1010 - 31 Maj, 2012, 23:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!