Speltips Del Potro - Cilic

Sport: Tennis
Spelstopp: 2012-06-01 14:00
Land: Frankrike
Liga: Franska Öppna
Odds: 3,40
Speltips: Cilic
Spela på Speltips Del Potro - Cilic
Börja spela här
Spela på Cilic
Idag spelar en knäskadad Juan Martin Del Potro mot Marin Cilic. Ja, ni hör hur dumt det låter. Del Potro fortsätter att spela Roland Garros när han tydligt inte kan lägga all kraft på vänster knä. Varför inte bara dra sig ur och satsa på en turnering han faktiskt har en mikroskopisk chans att vinna, Wimbledon.

Det är inte så att Cilic är världens sportsligaste spelare utan vi lär se en mängd stoppbollar och dueller där Del Potro tvingas slita ytterligare på sitt knä. Risket är att Argentinaren ger upp matchen, men någonstans tror jag att han i så fall ger upp den mentalt och spelar klart rent fysiskt.
Cilic är verkligen ingen duvunge på grus. Han har slagit många bra spelare i år och det finns en anledning till att han är rankad 24. Kroaten har förvisso redan blivit besegrad av Del Potro två gånger i år. Men just i denna match kan det vara till hans fördel. Inte att han förlorat de två senaste utan att han nyligen har spelat mot honom och nu får chansen när argentinaren är småskadad och utsliten.

Marin Cilic har vunnit sina två första matcher mot De La Nava och Ferrero utan att tappa set medan Del Potro tappat set mot både Montanes och Roger-Vassellin. Rätt osexigt?

En skadefri Juan Martin Del Potro skulle inte tappa set mot varken Montanes eller Roger-Vasselin. Dessutom skulle en skadefri Del Potro slå Cilic. Nu tror jag dock inte att han gör det.

Cilic har lyckats besegra honom två gånger i karriären och bwin erbjudern 3,40 på att han gör det ännu en gång. Idag har han verkligen chansen!
Spela på Del Potro - Cilic hos Bwin
Poldan - 1 Juni 2012 - 10:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: