Speltips

Speltips Gå vidare från gruppen

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-11 18:00 Spela här

Speltips Gå vidare från gruppen
Land: Europa Liga: EM
Odds: 2.75 Speltips: Sverige
2012-06-11 18:00 Gå vidare från gruppen Sverige 2.75 mr_england

Testar ett spel på Sverige att gå vidare från gruppspelet då jag tycker att oddset är för högt i förhållande till chansen. Förhoppningsvis är det inte enbart ett spel med hjärtat. Även om Sverige har en del skadeproblem och frågetecken i backlinjen är det ändå små bekymmer jämfört med en del av våra gruppmotståndares förutsättningar.

Jag baserar mitt spel mer på våra motståndares svagheter och problem än Sveriges styrkor.
Sverige ställs mot Frankrike, England och Ukraina i grupp D. Frankrike blir svårslagna så jag baserar främst mitt spel på att Sverige tar sig vidare före England och Ukraina även om Frankrike inte är någon helt omöjlig motståndare.

Jag tycker även att Sverige har en bra grupplottning då man möter ett Ukraina med enorma förväntningar på sig i öppningsmatchen. Ett England som kan vara pressat efter en dålig start i andra matchen och Frankrike, som om Sverige har tur, redan kan vara klara för kvartsfinal då man möter Sverige i den tredje och sista gruppspelsmatchen.

Frankrike:
Det har varit väldigt tyst om Frankrike på slutet. I alla fall vad gäller skandaler. Det ser jag som positivt för fransmännen då laget tidigare haft stora problem med interna stridigheter. Nu verkar det med franska mått mätt vara väldigt lugnt och laget drar åt samma håll. Då Frankrike har många bra spelare är de med rätta favorit att vinna grupp D. Nasri, Benzema, Ribery, Evra mm blir ingen lätt nöt att knäcka för Sverige och eventuella poäng mot Frankrike får ses som en bonus.

Det är dock värt att betona att Sverige ställs mot gruppfavoriten Frankrike i den sista gruppspelmatchen. Om Sverige har tur kan Frankrike redan ha vunnit de två första matcherna och därmed redan vara klara för kvartsfinal innan mötet mot Sverige. Självklart kan matchen ändå gälla något för Frankrike då det kan handla om vilket lag man helst vill möta i kvartsfinal. Oavsett ska det här dock vara en fördel för Sverige.

England:
England har stora skadeproblem och en förbundskapten som inte håller måttet och redan fått media och folket emot sig. Normalt sett brukar det dröja någon match innan England sågas men Hodgson har redan nu lyckats med konststycket att få så gott som alla emot sig. Media och engelsmännen bara väntar på att få sätta kniven i Hodgson. Det är uppenbart att Hodgson är en bra manager i mindre klubbar med mindre press och media men då han hamnar i en situation då han måste hantera media och stora förväntningar blir det direkt problem. Han misslyckades i Liverpool och han kommer misslyckas på nytt med England.

England saknar Barry, Lampard, Cahill och Ruddy. Flera andra spelare dras med småskador och Rooney är avstängd i de två första matcherna. Dessutom har Hodgson oförklarligt valt att inte ta ut Ferdinand och Richards i truppen. England har trots det här ett bättre lag än Sverige på papperet. Jag tror dock Sverige har en jättechans mot ett nervöst England med favorittrycket på sig och som förhoppningsvis inte vunnit öppningsmatchen mot Frankrike.

Ukraina:
Ukraina och Sverige ser på öppningsmatchen på samma sätt – en måstematch. Förlust och EM är troligtvis slut. Även om Ukraina har fördel av hemmaplan med allt vad det innebär kommer de även ha ett enormt tryck på sig i en match som Ukraina är favoriter att vinna och som många väntat på i flera år. Det är inget problem för stora och bra lag. Frågan är dock hur det passar ett lag som Ukraina med favorittryck på sig. Jag tror det här är en fördel för Sverige.

Jag ska vara ärlig med att mina kunskaper om Ukrainas lag är begränsade. Jag har dock läst på och Ukraina imponerar inte. De har dessutom skadeproblem och flera stjärnor som är på väg utför i karriären. Ukrainas enda chans är hemmafördelen och jag tror inte det räcker.

Summering:
Enligt spelbolagens odds är inte Sverige favorit att vinna någon match. Jag rekommenderar trots det spel på att Sverige går vidare. Med givna förutsättningar ger jag Sverige ca 50 procents chans att gå vidare till kvartsfinal. Det innebär att alla odds över 2.00 på Sverige att gå vidare är spelvärda. 2.75 hos bet365 är därför ett ruskigt bra odds!

Spel: Sverige går vidare från gruppspelet – odds 2.75 hos bet365

mr_england - 05 Juni, 2012, 10:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
ValenciaCF - 2012-06-10 03:07:41

Rekommenderar de som kör detta spel att sätta en del på dnb 2.00 på Sverige i öppningsmatchen. Sitter inte den så känns det mycket svårt att för Sverige att gå vidare.